KANAL ON6 BİLGİLER
WHATSAPP İHBAR HATTI
48 mahkuma korona bulaştı

48 mahkuma korona bulaştı

Nilüfer’de dağıtılan fideler ürün verdi

Nilüfer’de dağıtılan fideler ürün verdi

Dünyanın yaban mersini Bursa

Dünyanın yaban mersini Bursa'da üretiliyor

Hayatını kurtardığı karga en yakın dostu oldu

Hayatını kurtardığı karga en yakın dostu oldu

Çiğli ile deneyim paylaşımı

Çiğli ile deneyim paylaşımı

Gizlilik Politikası

 Gizlilik Politikası

 

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

 

Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak 

Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak) Kişisel Verilerinizi işleriz. Bu 

Gizlilik Bildirimi, Kişisel Verilerinizi nasıl koruduğumuzu ve işleme koyduğumuzu açıklar. 

Dikkatlice okumanızı öneririz.

1. Bu Gizlilik Bildiriminde ne belirtilmiştir?

 

Bu Gizlilik Bildirimindeki bölümler size aşağıdakiler hakkında bilgi verir:

 

İşlenen Kişisel Verilerin türleri,
Kişisel Verilerin işlenme amaçları,
Kişisel Verilerin işlendiği yerler,
Kişisel Verileri korumak için uygulanan güvenlik önlemleri,
Üçüncü şahıslarla ilgili sorumluluk sınırları,
Kişisel Verilerinizi görüntüleme, değiştirme ve silme,
Bu Gizlilik Bildiriminde yapılan değişiklikler;
Sorunuz veya açıklamalarınız varsa ne yapacaksınız?
 

2. İşlenen Kişisel Verilerin türleri

 

A. Hizmetimiz tarafından kullanılan Kişisel Veriler

Hizmetimizi geliştirmek için Anonim Verileri kullanırız. Bu bilgiler, Hizmet aracılığıyla 

kamuya açıklanmayacaktır.

 

B. Otomatik olarak oluşturulan bilgiler

Çoğu diğer web siteleri ve çevrimiçi hizmetler gibi, Uygulamayı nasıl kullandığınızla 

ilgili olarak otomatik olarak üretilen bilgileri toplar ve işleriz. Toplanan bilgiler, ip 

adresinizi ve / veya benzersiz cihaz kimliğinizi içerir.

 

Özellikle katılmayı seçerseniz, Uygulama, coğrafi konum bilgilerinizi toplayabilir. Her 

durumda, coğrafi konum bilginizin alınmasını mobil cihazınızın ayarlarından 

engelleyebilirsiniz.

 

Sosyal ağ hesabınızdan bilgi erişimi ve toplama izni vermeyi özellikle tercih ederseniz, 

sosyal ağ hesabınızdaki temel kişisel bilgileriniz (adınız ve e-posta adresiniz gibi) ve 

ayrıca sosyal ağ kullanıcı kimliği ( şifreniz değil ) ve Uygulama aracılığıyla 

paylaştığınız yayınlarla ilgili parametreler. Erişilebilen ve alınabilecek bilgileri 

kontrol etmek için hesabınızın gizlilik tercihlerini nasıl ayarlayabileceğiniz hakkında 

daha fazla bilgi için lütfen sosyal ağın gizlilik politikasına bakın.

 

Bu, aynı zamanda, Uygulamayı nasıl kullandığınıza ilişkin otomatik olarak oluşturulmuş 

bilgilerle ilgili olarak gerçekleşir. Bu tür bilgiler, Uygulamanın nasıl kullanıldığını 

daha iyi anlamamıza ve bir kullanıcı olarak ihtiyacınıza uygun hizmet üretmemize yardımcı 

olur.

 

Uygulama içindeki kullanıcı yetkilendirme özelliklerini etkinleştirirseniz, aşağıdaki ek 

bilgiler saklanır:

 

İsim,
E-posta,
Telefon numarası (isteğe bağlı);
Facebook, Twitter, Google+ veya LinkedIn gibi harici bir sağlayıcı tarafından gönderilen ek 

profil bilgileri.
 

Uygulama sahibine, uygulamanın kullanımı hakkında bilgi vermek için aşağıdaki (bilinmeyen) 

bilgileri de topluyoruz:

 

• Uygulamayı açtığınız an,

• Uygulamanın içinde açtığınız ekranlar ve bu ekranlarda harcadığınız süre,

• Uygulamadan ayrıldığınız an.

 

Not: kullanıcı yetkilendirme özellikleri etkinleştirilmişse, giriş yaptığınızda anonim 

bilgileri sizin bilgilerinizle ilişkilendirebiliriz.

 

C. Belirli Bilgiler

Size sadakat kartı, haber bültenleri, reklamcılık gibi bazı etkinliklerle başvurmanız 

istenebilir; bu durumda bazı kişisel bilgiler istenir. Bu bilgiler, hizmetimizin (üçüncü 

şahıslar dahil) veritabanında saklanır ve bizimle paylaşılacaktır.

 

Uygulamadaki fotoğraflar da dahil olmak üzere Veri yüklediğinizde, bu paylaşılacak ve 

uygulamanın diğer tüm kullanıcıları tarafından görülebilecektir.

3. Kişisel Verilerin işlenme amaçları

 

A. Amaçlar

 

Taraflar Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlarla işlemektedir:

 

Hizmeti kullanabilmenizi sağlamak için,
Hizmetimizle ilgili bilgileri güncel tutmak için,
Hizmetin iyileştirilmesi ve / veya özelleştirilmesi için,
Sizi tanımlamak / veya Hizmeti özelleştirmek için,
Sizi tanımak ve dolandırıcılığı önlemek için,
Destek sağlamak için,
Kişisel Verilerinizi, bizden bunu talep ettiğiniz takdirde veya yasal olarak yükümlü 

olduğumuz durumlarda, üçüncü şahıslara iletmek.
   

 

B. Kişisel Verilerin üçüncü şahıslara iletilmesi

Sizden önceden izin alınmaksızın Kişisel Verilerinizi üçüncü şahıslara satmamaktayız, 

satmıyor veya kiralamıyoruz. Bununla birlikte, Ücretli Hizmetlerle ilgili ödeme 

sağlayıcıları aracılığıyla ödeme yapmak gibi Kişisel Verilerinizi size sağlama veya 

talimatları yerine getirmeniz açısından şart olduğu durumlarda, Kişisel Verilerinizi üçüncü 

taraflara sağlayabiliriz.

 

Uygun olduğunu düşündüğümüz şekilde Hizmet'in bu tür amaçlar için üçüncü taraflara 

kullanımı hakkında "toplu anonim veriler" sağlayabiliriz. "Toplam anonim veriler", size 

geri gönderilemeyen ve bu nedenle Kişisel Veriler olarak sayılmayan verilerdir. Örneğin, 

Kullanıcıların Hizmeti nasıl kullandığını daha iyi anlamak için toplu anonim verileri 

kullanabiliriz.

 

Üçüncü bir tarafa geçtiğimiz veya bir üçüncü tarafla birleştiğimiz veya bir yeniden 

yapılandırmaya tabi olduğumuz durumda, Kişisel Verileriniz de üçüncü kişilere açıklanabilir 

ve / veya bu üçüncü kişiye devredilebilir. Bu üçüncü taraf, Kişisel Verileri ve bize 

sağladığınız diğer bilgileri kullanmaya devam etme hakkına sahip olacak.

 

Kişisel Verilerinizi, iyi niyetle, bir mahkeme kararı, halen devam eden adli işlem, cezai 

veya sivil mahkeme celbi veya kolluk kuvveti makamları tarafından verilen diğer yasal işlem 

veya taleplere uymanız gerektiğine inandığımız yerlerde ifşa edebiliriz veya egzersiz 

yapabiliriz Yasal hakları veya yasal iddialara karşı savunmak.

4. Kişisel Verilerin işlendiği yerler

Hizmet kapsamında işlenen verilerin tutulduğu veri merkezileri değişik bölgelerde 

bulunmaktadır., Türkiye, İrlanda, Hollanda, Amerika Birleşik Devletleri bölgelerinde yer 

alan barındırma hizmetleri kullanılarak sağlanmaktadır. Bununla birlikte, işlenen Kişisel 

Veriler, bu ülkeler ve bölgeler dışında bir ülkede bulunan muhafaza sunucularına 

aktarılabilir ve depolanabilir. Kişisel Verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu gizlilik 

politikasına uygun şekilde kullanılmasını sağlamak için makul ölçüde gerekli tüm adımları 

atacağız.

5. Kişisel Verileri korumak için hangi güvenlik önlemleri uygulanmaktadır?

Verilerinizin güvenliği ve diğer Kullanıcıların güvenliği bizim için çok önemlidir. Kişisel 

Verilerinizi kayıp ya da herhangi bir yasadışı işleme karşı korumak için teknik ve 

organizasyonel önlemler aldık. Aşağıdaki tedbirleri uyguladık: sunucularımızı güvenlik 

duvarları, SSL bağlantıları ve hassas verilerin şifrelenmesi yoluyla koruma. Bu liste 

ayrıntılı değildir.

6. Üçüncü şahıslarla ilgili sorumluluk sınırları

Hizmetimiz üçüncü taraflar tarafından sunulan hizmetler ve ürünler ve / veya ortakların, 

reklamverenlerin ve diğer üçüncü tarafların web sitelerine veya hizmetlerine köprüler 

içerebilir.

   

Tarafların, bu üçüncü tarafların içeriği, web siteleri veya hizmetleri üzerinde herhangi 

bir kontrolü veya etkisi yoktur. Üçüncü kişi web sitelerinin ve hizmetlerinin kullanımı 

için farklı gizlilik politikaları uygulanabilir. Bu Gizlilik Beyanı, yalnızca taraflar 

tarafından Hizmeti kendi amaçları doğrultusunda kullanmanız yoluyla elde edilen Kişisel 

Verilerle ilgilidir. Taraflar, üçüncü taraf web sitelerinin ve hizmetlerin içeriği, 

uygulamaları veya işletilmesi ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

7. Kişisel Verileri Görüntüleme ve Silme

Uygulamayı kullanarak toplanan kişisel bilgilere e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmek 

veya silmek için bir istek gönderebilirsiniz. Kimliğinizi doğrulamak için ek bilgi 

sağlamanız istenebilir.

8. Çocuk gizliliği

Çocuklarla ilgili kişisel bilgiler bilerek veya kasıtlı olarak toplanmamaktadır.

9. Güvenlik

Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak, hasar riskini en aza indirmek, bilgi kaybı ve 

yetkisiz erişimden veya bilgiyi kullanmak için önlemler uygulanmaktadır. Bununla birlikte, 

bu tedbirler mutlak bilgi güvenliği sağlayamamaktadır. Dolayısıyla, kişisel bilgilerinizin 

güvenliğini sağlamak için çaba sarf edilir, ancak bu garanti edilmez ve Uygulamanın ve 

ilgili veritabanlarının herhangi bir haksız davranış, arıza, izinsiz engeller veya erişim 

veya diğer kötüye kullanım ve kötüye kullanımdan muaf olacağını makul bir şekilde 

bekleyemezsiniz.

10. Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılan Değişiklikler

Bu Beyan, herhangi bir zamanda güncellenebilir. Taraflar, Gizlilik Bildirimi'nin 

güncellenmiş bir sürümünü Hizmet aracılığıyla yayınlayacaktır. Taraflar, bu Gizlilik 

Bildirimi'nde yapacağı değişikliklerden haberdar olmak ve tarafların Kişisel Verilerinizi 

nasıl koruma altına alacakları konusunda bilgi sahibi olmak için bu sayfayı zaman zaman 

kontrol etmenizi önerir. Bu Gizlilik Bildirimini periyodik olarak gözden geçirmek ve 

güncellemeler hakkında bilgi sahibi olmak sizin sorumluluğunuzdadır ve kabul ve taahhüt 

eder.

 

Bu Bildirimde yapılan değişikliklerin herhangi birine bağlı kalmayı kabul etmektesiniz. 

Değişiklik yürürlüğe girdikten sonra Uygulamayı kullanmaya devam etmeniz, değiştirilen 

Bildirim'i kabul ettiğinizi gösterecektir. Değiştirilen Bildirimi kabul etmiyorsanız, 

Uygulamayı kaldırmanız ve onu daha fazla kullanmaktan kaçınmanız gerekir.

11. Herhangi bir sorunuz ya da açıklamalarınız varsa ne yapacaksınız?

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya açıklamalarınız varsa, lütfen 

bir e-posta göndererek bizimle iletişime geçin.

Haber Yazılımı
Kişisel verilerinizin işlendiğini ve saklandığını 6698 sayılı KVKK Md.10 aydınlatma yükümlülüğü kapsamında tarafınıza bildirmek isteriz.