ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİN ÇOCUKLARI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

İmzalar eğitim için atıldı

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİN ÇOCUKLARI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
/kanal16haber.com/2018-8/10/195600020b.mp4
GÜNDEM 10.08.2018 19:46:33 0

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİN ÇOCUKLARI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

 Ziraat Odası Başkanlığı ile Özel İnegöl Güven Sağlık Meslek ve Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol ile Yenişehirli çiftçiler %15 indirimden faydalanacaklar.

 İmzalanan Protokolde konuşan Özel İnegöl Güven Sağlık Meslek ve Anadolu Lisesi yönetim kurulu üyesi Abdullah Güven , ?İnegöl´de ziraat odamızla geçen seneden beri yaptığımız bir protokol çerçevesinde bu yılda sayın ziraat odası başkanımızla beraber konuyu aktardık.

Bu çerçevede Yenişehir´de yer alan ziraatla meşgul olan arkadaşlarımızın çocukları da bu fırsattan istifade etsinler istiyoruz. Güven eğitim kurumları olarak sunduğumuz, gerek sağlık meslek lisesinde gerekse Anadolu liselerinde sunduğumuz imkanlar akademik anlamda çok iyi donanımlı bir kadromuz var.

Binamız sağlık alanında da milli eğitim alanında da, bilimsel laboratuar ortamları ve diğer akademik kadromuzla birlikte yönetici arkadaşlarımızın takdir ettiği bir donanıma sahip.

Bizler ziraat odamıza üye olan arkadaşlarımızın çocuklarının nezih ortamda meslek sahibi olmalarını istiyoruz. Protokol içeriği çerçevesinde kendilerine yaptığımız bütün indirimlerden sonra yine ekstra bir indirim sağlamak istiyoruz? dedi.