Tarih: 20.10.2015 18:17

YURT GENELİNDE TRAFİK KAZALARI

Facebook Twitter Linked-in

 

Yurt genelinde yaşanan kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı.

Kaza,  Mudanya´da meydana geldi. Yaya durağından karşıya geçmek isteyen Nazire Özdil ile Saadet Yenideğer´e Kaya K. idaresindeki minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki kadın yaklaşık 25 metre sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdil olay yerinde hayatını kaybetti. Yenideğer ise 112 ekipleri tarafından Mudanya Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Kütahya´da Tarık Durak yönetimindeki hafif ticari araç, seyir halindeyken yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Tarık Durak ile araçta yolcu olarak bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 2 yaşındaki bir çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İsanbul´da üzerinden kimlik çıkmayan vatandaş Levent Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan araçlara aldırmadan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Erkan C. yönetimindeki kamyonet aniden yola fırlayan vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan vatandaş yaklaşık 50 metre ileriye düştü. Olayı gören vatandaşlar ve kamyonet sürücüsü durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdehaleye rağmen vatandaşı kurtaramadı.


/kanal16.com.tr/2015-10/20/192602085b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —