Tarih: 26.11.2017 16:56

YILDIRIM´IN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Yıldırım Belediyesinin gelecek vizyonunu yansıtan kentsel dönüşüm projeleri, 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı´nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İstanbul Fuar Merkezi´nde düzenlenen ve Türkiye´nin uluslararası tek emlak fuarı niteliğine sahip 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı´nda Yıldırım Belediyesi´nin kentsel dönüşüm projeleri sektör temsilcileri ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Kentsel dönüşümde Yıldırım´ın en önemli vizyon projelerinden biri olan Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi, Yıldırım Belediyesi standının en çok ilgi gören çalışması oldu.

Fuarda Yıldırım Belediyesi standına gösterilen yoğun ilginin kentsel dönüşümde doğru bir yol izlediklerinin bir göstergesi olduğunu belirten Başkan Edebali, ?Kentsel dönüşümde ana felsefemiz insana ve şehre hizmet? diyerek Türkiye´ye örnek gösterilecek bir kentsel dönüşüm çalışmasına imza attıklarını vurguladı. Edebali ?yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımız tamamlandığında Yıldırım´ı, Türkiye´de örnek gösterilecek bir konuma getireceğiz? şeklinde konuştu.


/kanal16haber.com/2017-11/26/170038078b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —