Yıldırım'da her mahalleye eşit hizmet gidiyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, düzenledikleri bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlar ile birlikte ilçenin ihtiyaçlarını tespit ediyor.

BURSA HABER 12.07.2024 16:17:00 0
Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgesel istişare ve hizmet toplantıları kapsamında haftanın 3 günü ilçedeki muhtarlarla bir araya geliyor. Bu hafta Millet, İsabey, Sakarya, Vakıf, Samanlı, Duaçınarı, Yunusemre, Vatan, Anadolu, Kazımkarabekir, Karapınar, Değirmenönü, Cumalıkızık, Hamamlıkızık, Yiğitler, Balaban, Esenevler, 75. Yıl, Erikli, Bağlaraltı, Fidyekızık muhtarlarıyla görüşen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, haftanın son bölgesel toplantısını Değirmenlıkızık, Yeşilyayla, Maltepe, Zümrütevler, Akçağlayan, Piremir, Yediselviler, Sıracevizler, Davutkadı, Musababa, Zeyniler muhtarlarıyla gerçekleştirdi.  Mahallelere yönelik hizmet ve projelerin değerlendirildiği toplantıda; muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, tespit edilen ihtiyaçlara yönelik gerekli düzenleme ve çalışmaların yapılması için başkan yardımcılarına talimat verdi. Dönüşüm, altyapı, asfalt, park, çevre, temizlik ve asayiş gibi çeşitli konulardaki taleplerini dile getiren muhtarlar, kendilerine her türlü desteği sağlayan ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler üreten Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

ORTAK AKIL VURGUSU

Bölgesel mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Mahalle ziyaretlerimiz ve saha çalışmalarımız sırasında sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlarımızla istişare ediyor, mahallelerimize yönelik çalışmalarımızı detaylı şekilde ele alıyoruz. Yaptığımız hizmetleri ve hazırladığımız projeleri muhtarlarımızın gözünden görmek, onların fikir ve önerilerini almak bizim için önemli. Muhtarlarımızın destek ve katkıları sayesinde, mahallelerimize yönelik hızlı ve faydalı hizmetler üretiyoruz.  Ortak akla ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Yıldırım’da yaşayan herkesin fikri bizim için değerli” ifadelerini kullandı.

 

 

Göreve geldikleri günden bu yana, Yıldırım’ın 71 mahallesine de eşit hizmet götürme gayretleriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Her mahallemiz için öncelikli ihtiyaçları ve ana problemleri tespit ettik. Buna uygun şekilde ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım’ın en ücra köşesine kadar eşit hizmet götürüyoruz. Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve projelerimizle ilgili kendilerine bilgi verip fikirlerini aldık. Hepimiz için çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Burada ortaya konulan ortak akıl çok değerli. Bölgesel toplantılarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Yıldırım’ı, ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


 

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Yükleniyor