YILDIRIM´DA EĞİTİMİN ÇITASI YÜKSELİYOR

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, İLÇEDE EĞİTİM VEREN OKULLARIN MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELEREK EĞİTİMDE STANDARTLARININ YÜKSELMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ DEĞERLENDİRDİ.

YILDIRIM´DA EĞİTİMİN ÇITASI YÜKSELİYOR
/kanal16haber.com/2018-3/6/184006145b.mp4
GÜNDEM 6.03.2018 18:29:07 0

 

 

Yıldırım Belediyesi, ilçede eğitim kalitesinin yükselmesi adına yürüttüğü çalışmaların yanında eğitim kurumlarıyla sürdürdüğü iş birliği çerçevesinde öğrencilerin daha verimli bir eğitim alması için yapılması gerekenleri de masaya yatırıyor.

Yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi´nde düzenlenen toplantıda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçedeki okul idarecileriyle bir araya geldi.

Başkan edebali, Eğitim kalitesini yükseltecek çalışmalarda belediye olarak kendilerine düşen görevleri önemsediklerini vurguladı.

Yapılan kentsel dönüşüm planlarında yalnızca konutları yenilemekle sınırlı kalmadan, mevcut okul alanlarına yenilerini de eklediklerinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, yeni planlarda okul sayısının 29´a çıkarıldığını açıkladı.

 

Eğitimi geleceğe yönelik yapılan en önemli yatırım olarak gördüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Edebali, İlçedeki 128 eğitim kurumunda tamir, bakım, tadilat bahçe donatı elemanları gibi hizmetleri gerçekleştirirken, 5 bin 661 adet ulaşım imkanını da okullara sağlandığını hatırlattı.