Yıldırım kış spor okulları’nda eğitimler başladı

16 farklı branşta yaklaşık 5 bin öğrenci eğitim görüyor.

BURSA HABER 14.10.2024 13:38:00 0
Yıldırım kış spor okulları’nda eğitimler başladı

Yıldırım Belediyesi tarafından çocukların yıl boyu spor yapmalarına imkân sunmak amacıyla düzenlenen Kış Spor Okulları’nda eğitimler başladı. 3-14 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen Kış Spor Okulları’nda bu dönem 16 farklı branşta yaklaşık 5 bin öğrenci eğitim görüyor. Alanında uzman antrenörler tarafından yetenekleri keşfedilen öğrenciler, Yıldırım Belediyespor Kulübü’nde müsabık sporcu olarak yetiştiriliyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Spor Okulları’nda çocukların disiplin ve özgüvenin yanı sıra, takım ruhunu öğrendiklerini belirtti. Yılmaz, gençlerin spor yapmasının kendileri için en güzel madalya olduğuna işaret etti. Ayrıca, Yıldırım Belediyespor Kulübü bünyesinde çeşitli branşlarda ülkemizi başarıyla temsil eden birçok milli sporcunun spor okullarında keşfedilip yetiştirildiğini ifade etti.

Başkan Yılmaz, 2024 yılı itibariyle kulüplerinin 4 bin 454 lisanslı sporcusu bulunduğunu belirtti ve şöyle devam etti: “Yıldırım Belediyesi olarak; sporu tabana yaymak, gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı ve dinamik bir hayata kavuşmalarını sağlamak için sportif hizmetlerimize devam ediyoruz. 10 tesiste 16 farklı branşta evlatlarımız uzman antrenörlerden eğitim alma imkânı buluyor. Verilen eğitimlerde Yıldırım’ın gelecekteki şampiyonlarını keşfederek onları altyapıya kazandırıyoruz. Evlatlarımızın geleceği için çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz.”

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

CHP kurultay iptal davası başladı

Özgür Özel:“Dört başı mamur bir kuşatmayla karşı karşıyayız”

İnegöl Belediyesi kış spor okullarında kayıtlar devam ediyor

Yenişehir’de kaldırım işgallerine karşı denetim

Final heyecanı Osmangazi Meydanı’nda yaşanacak

Genç Bakış Buluşmaları yeniden başladı

Başkan Aydın çocukları Bursaspor maçına götürdü

Gençlik Bursa’da buluştu

"Katli vaciptir!"

Yükleniyor