Yıldırım Belediyesi'nden istihdama katkı

Yıldırım Belediyesi’nin ‘İşimiz İstihdam Programı’ kapsamında ISS ile yapılan iş birliği kapsamında Bursa Şehir Hastanesi’nde 200 kişi istihdam edilecek.

BURSA HABER 9.07.2025 15:19:00 0
Yıldırım Belediyesi

Yıldırım Belediyesi iş arayanlarla elaman arayanları buluşturmaya devam ediyor. Engelsiz İstihdam Fuarı’nda 200 özel bireyin iş sahibi olmasına vesile olan Yıldırım Belediyesi’nin ‘İşimiz İstihdam Programı’ kapsamında ISS ile yapılan iş birliği çerçevesinde Bursa Şehir Hastanesi’nde temizlik personeli, ilaçlama görevlisi, otopark görevlisi, klinik destek personeli, taşıma personeli, atık personeli, garson ve çamaşırhane görevlisi olarak 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

 

 

 Yıldırım Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen mülakat görüşmelerine 700’ün üzerinde vatandaş başvurdu.

ybb (6).jpeg görüntüleniyor

 

 

40 BİN KİŞİYE İŞ

Yıldırım Belediyesi olarak yıllardır iş arayanlar ile eleman arayanları buluşturduklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Görev sürecimiz boyunca 2 bin 100’ü engelli kardeşlerimiz olmak üzere 40 binin üzerinde insanımızın istihdam edilmesine katkı sağladık. Bununla birlikte kadın kooperatiflerinden eğitim ve girişimcilik merkezlerine, sosyal inovasyon merkezi ücretsiz teknik eğitim kurslarından istihdam projelerine kadar birçok alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla insanlarımızın meslek edinmelerine ve iş sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

 

ybb (2).jpg görüntüleniyor

 

İnegölspor’un 2025-2026 sezonu fikstürü belli oldu

CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusu

Yıldırım'da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Yıldırım Belediyesi'nden istihdama katkı

Bursaspor’un ilk hafta rakibi belli oldu

İBB duruşmaları TRT'de yayınlanacak mı?

Hayvanat bahçeleri kapatılsın

İnegöl’ün yeni meydanında aşure kazanları kaynadı

Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak

Başkan Ercan Özel: Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı'nda piknik yapılabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kanlı prangayı söküp atıyoruz"

Bursa Hayvanat Bahçesi’ndeki kaplumbağalara serpme kahvaltı

Osmangazi’de kadınlara özel sağlıklı yaşam buluşması

Terör örgütü elebaşı Öcalan: "PKK ulus devletçi anlayıştan vazgeçti. Varlığını sonlandırdı"

Bursa'da ulaşıma bir zam daha!

Yapay Zeka Grok'a soruşturma açıldı

RTÜK Başkanı Şahin: Cezalar kasıtlı ihlaller nedeniyle verildi

Zeydan Karalar tutuklandı!

Motorine Zam Yolda: Depoyu Doldurmak Daha da Zorlaşacak

Engin Aksöz son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl Belediyesi Ücretsiz Otopark Hamlesini Kararlılıkla Sürdürüyor

Abdurrahman Tutdere için ev hapsi kararı verildi

Karalar'a tutuklama, Tutdere'ye adli kontrol talebi!

İnegöl’de sosyal medyada başlayan kavga hastanede bitti

Türkiye şehitlerini dualarla uğurluyor

Enflasyon 2027’de tek haneli rakamları görecek

Osmangazili badmintonculardan gururlandıran başarı

Bozbey'den tasarruf çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı hakkında gözaltı kararı!

Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te!

Yükleniyor