YERALTI ÇÖP KONTEYNER SİSTEMİ GENİŞLİYOR

Çevre kirliliği önlenmiş, kent estetiği sağlanmış oluyor.

YERALTI ÇÖP KONTEYNER SİSTEMİ GENİŞLİYOR
/kanal16haber.com/2018-6/14/115045473b.mp4
ÇEVRE 14.06.2018 11:45:10 0

GÜRSU BELEDİYESİ´NCE, İLÇEDEKİ TEMİZLİK HİZMETLERİNİ DAHA ETKİN HALE GETİRMEK VE İLÇENİN VİTRİNİNİ GÜZELLEŞTİRMEK AMACIYLA OLUŞTURULAN YERALTI ÇÖP KONTEYNER SİSTEMİ GENİŞLETİLİYOR.

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetleri kapsamında hayata geçirilen sistem; 50 noktada 100 konteyner olarak hizmet vermekte. Sistemi genişletme çalışmaları kapsamında 50 noktada 100 konteyner daha oluşturuluyor.

?Gürsumuz´un çağdaş kent kimliğine uygun şekilde, sahip olduğu tüm güzellikleri koruyarak gelişimini sağlamak yönündeki hassasiyeti her çalışmamızda gözetiyoruz? diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ?Kendi araç donanımımız ve personelimizle gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında hayata geçirdiğimiz ve mevcut çöp toplama araçlarımızı kullanma imkânı veren yeni sistemde, yer üstünde sadece çöp atma bacası görünmekte olup, ana konteynerlar yeraltında bulunmakta. Etap etap hayata geçirerek işlevselliğini gözlemlediğimiz ve memnun kaldığımız sistemi ilçemizin genelinde kullanma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor ? dedi.

Kent kimliği açısından büyük önem taşıyan hizmet kapsamında; konteynerlarda oluşan kirlilik ve çevrede oluşan çöp yığınlarının neden olduğu çevre kirliliği önlenmiş, kent estetiği sağlanmış oldu.