Yenişehir’de geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesini verdi ve işçiler, Başkan Özel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

BURSA HABER 16.01.2025 11:30:00 0
Yenişehir’de geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesi


Geçen aylarda geçici işçilere, tam zamanlı çalışma müjdesi veren Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, sözünü tuttu. Ocak ayı itibarıyla tam zamanlı çalışmaya başlayan Yenişehir Belediyesi işçileri, Başkan Ercan Özel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

 

Yenişehir Belediyesi’nde yıllardır geçici işçi olarak çalışan işçiler, Ocak ayı itibarıyla 12 ay tam zamanlı olarak çalışmaya başladı. Göreve başlayan işçiler Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Yıllardır bunun hayalini kurduklarını ifade eden işçiler, “Bu zamana kadar, hep bir geçim kaygımız vardı. Yıllardır bu sıkıntının giderilmesi için taleplerimiz vardı. Ancak, hiçbir zaman yerine getirilmedi. Sayın Başkanımız Ercan Özel’e çok teşekkür ediyoruz. Sesimizi duydu ve bizim mağduriyetimizi giderdi” dediler.

 

 

YENİŞEHİR’E BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Ercan Özel de, “Yıllardır belediyemizde görev yapan emektar işçilerimizin, geçim kaygısı yaşamalarını elbette istemeyiz. Aralarında 15, 16 yıl boyunca belediyemizde geçici çalışan işçilerimiz vardı. Yenişehir’e hizmet veren, emek veren işçilerimizin artık sıkıntılarına son vermiş olduk. Bundan sonra da Yenişehir’e birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Yıldırım’a 1,5 milyarlık dev kültür merkezi müjdesi

Özel’den gençlere destek mesajı

Enerjide çeşitlilik ve kapsayıcılık vurgusu

Nilüfer’de hizmette vicdan vurgusu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda tanker kazası

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltında

Millet Mahallesi’ne kütüphane projesi

Bursa’da 38 milyonluk çek davasında kritik gelişme

Başkan Şadi Özdemir gençlerle buluştu

BTSO’dan vizyon ve hız mesajı

Oktay Yılmaz: “Orhaneli’ne 7 megavatt’lık GES kuruyoruz”

Kamu görevlilerine bilgi sızdırma operasyonu

Nilüfer’de yılın yazarı Sennur Sezer oldu

İftar sonrası içilen sigaranın zararları...

Uludağ’da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı

Bursa’da çiftçiye 927 bin liralık tohum desteği

Osmangazi Belediyesi’nde yönetim zirvesi

Bozbey’den teravih sonrası tatlı sürprizi

Bursa’da çocuklara doğru araç süren sürücü yakalandı

Bursa’da bugün iftar saat kaçta? Oruç ne zaman açılacak?

Mudanya’da “3 suya 600 TL” iddiası sonrası denetim

MHP İl Başkanı Tekin’den Başkan Özel’e destek

Kestel’e değer katan yatırımlar kamuoyuyla paylaşıldı

Yeni Kestel Belediye yönetimi kendi hikayesini yazıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Avrupa’ya güvenlik çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nüfus uyarısı

CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Bursa’da Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’nin kapasitesi 4 kat artırıldı

Bursa’da saç ekimi talebi artıyor: Doğru merkez seçimi neden kritik?

Bayraktar TB3 Baltık Denizi’nde tek uçan hava aracı oldu

Yükleniyor