Tarih: 10.10.2018 18:54

YENİŞEHİR, SİLAHA HAYIR PROJESİNDE TEK VÜCUT OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Dural, ? Biz Yenişehri kırsalında bulunan düğün ve eğlenceelrde artık silah atılmasını istemedik.Bu tepkiyide vatandaşlarımızdan aldık.Bunun üzerine bir proje dahil ettik.Silah İhtiyaçtır güvencedir,Düğünde eğlence  sloganı ile yola çıktık.

Silahın gerektiği yer ve zamanda kullanılacak bir araç olduğunu  bunun bir eğlence aracı olmadığını vatandaşlarımıza hazırladığımız değişik görseller ile tanıtımı yaptık.Bunun farkındalığını ön plana çıkarmak için çıktığımız bu yolda tüm şehirden olumlu dönüşler aldık

Halkımız bu proje içinde bizlere ihbarlarda bulundu.ve anında müdahele ederek bir can kaybı yaşanmasının önüne geçtik.Çok şükür bu güne kadar bir olay yaşamadık? diye konuştu.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, ? Silaha hayır projesi kapsamında yaklaşık 1,5 yıldır bu uygulamanın içindeyiz.Yenişehri´de kırsal bölgelerde özellikle düğün ve cemiyetlerde  silah ciddi bir biçimde kullanılmaktaydı.Biz bunun önüne geçmek için önleyici kolluk hizmetleri adına  yaptığımız bu proje bugüne kadar çok başarılı bir şekidle yürüdüki belkide canların kurtulmasına vesile olduk? dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ? İlçe halkıma bu tür konularda duyarlı davrandıkları için çok teşekkür ediyorum? dedi.


/kanal16haber.com/2018-10/10/190233555b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —