YENİŞEHİR DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN HASTANE İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

YENİŞEHİR DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR
/kanal16haber.com/2017-9/5/165719350b.mp4
GÜNDEM 5.09.2017 16:43:28 0

 

 

Yenişehir´de yapımı devam eden Devlet Hastanesi inşaatında Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin önemli açıklamalarda bulundu.

 

Sağlıkta dönüşüm reformları ile büyük bir başarıya imza attıklarını vurgulayan Şahin, mevcut hastanelerin eksikliklerinin giderilmesi ve yeni hastaneler yapılması konusunda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Hastane inşaatını inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, ? 2002 yılında Cumhurbaşkanımızın Başbakan olduğu dönemde sağlık alanında yapılan dönüşüm ile reform niteliğindeki çalışmalarla erişilebilir ulaşılabilir ve tamamen ücretsize yakın bir sağlık hizmetiyle AK Parti çok büyük bir değişim yakaladı? diye konuştu.

 

Şahin, dönemimizde hastane binaları yenileniyor. Bursa´mızın bütün ilçelerinde olduğu gibi Yenişehir ilçemizde de 75 yataklı 16 yoğun bakımlı 8 diyaliz üniteli kadın doğumla birlikte 4 ameliyathanesi geniş acil üniteleri ile müşahede odalarının bulunduğu poliklinikleri ile birlikte modern bir hastane inşaatımızın yapımı devam ediyor. İnşallah 2018 yılı içerisinde hastanemizi devreye almak istiyoruz.Böyle güzel hizmetleri milletimizin hizmetine sunduğumuz için son derece mutluyuz dedi.