Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

Bursaspor’un sponsorluk anlaşmaları ve maç yayınları, spor dünyasında dikkat çekerken, Hüseyin Altınırmak yapılan eksiklikler ve yanlışlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor 11.12.2024 13:19:00 0
Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

 

Bursaspor’un son dönemdeki maçları ve sponsorluk anlaşmaları, spor kamuoyunun gündeminde. Ancak, moderatör Hüseyin Altınırmak, yapılan bazı hatalar ve eksiklikler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Stadyum İsmi Yanlış Anlatıldı!
Bursaspor'un ev sahibi olduğu yeni stadyumun ismi, yayıncı kuruluşlar tarafından sürekli olarak yanlış aktarıldı. Matlı şirketiyle yapılan anlaşma sonrası stadyumun ismi “Matlı Stadyumu Atatürk Spor Kompleksi” olarak değişmişti. Ancak, geçtiğimiz maçlarda spikerler, stadyumu "100. Yıl Stadyumu" olarak sundu. Bu hata, özellikle stadyumun isim hakkı satılmadan önceki ismiyle karıştığı için dikkat çekti. Altınırmak, bu yanlışlığın yayıncı kuruluşlardan kaynaklanabileceğini belirterek, gelecekte daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

 

Bursaspor ve Matlı’nın Destekleyici Anlaşması
Bursaspor'un Matlı şirketiyle yaptığı sponsorluk anlaşması, kulüp için büyük önem taşıyor. Sadece futbol takımına değil, basketbol takımına da destek veren Matlı, kulübe önemli bir finansal katkı sağladı. Bursaspor yönetiminin şeffaflık ve açık bir şekilde yapılan anlaşmaları duyurması gerektiğini belirten Altınırmak, bu tarz bilgilerin daha fazla öne çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Karşıyaka Maçına 4 Kanal Başvurdu!
Bursaspor’un Karşıyaka ile oynayacağı maç, tam 4 ulusal kanalın yayın teklifiyle büyük bir ilgi gördü. Sonunda, Ekol TV tarafından yayınlanacak olan karşılaşma, Bursaspor’un sponsorluk ilişkilerinin gücünü de gösteriyor. Altınırmak, bu maçın yayınının her yerde izlenebilmesi adına büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Atlas’ın ailesini tehdit eden şüpheli tutuklandı

Mübadelenin 103. yılı Nilüfer’de ezgilerle anıldı

Bursa Valiliği’nden Uludağ telesiyej arızası açıklaması

Matlı, Gulfood 2026’da Türk gıdasını zirveye taşıdı

Trafikte yarış yapan 4 sürücü yakalandı

Ataşehir’de 4 katlı binada yangın paniği

Bakan Yerlikaya’dan Uludağ’daki kurtarma operasyonuna tebrik

Bursa fethin 700. yılında, Tanpınar’ın gözünden anlatıldı

Uludağ’da telesiyej arızası: Mahsur kalan tatilciler kurtarıldı

Bursa'da uçan tekmelerin bedeli ağır oldu: Ehliyetlere el konuldu!

Yarıyıl Şenliği’ne coşkulu final

Bursa otoyolunda ters şerit skandalı

Donald Trump'tan İran mesajı: Anlaşma olursa iyi, olmazsa göreceğiz

Bursa’da ters yöne giren araç panik yarattı!

Bursa’da çıkan yangına hızlı müdahale

Uludağ’a hafta sonu akını: Kuyruklar uzadı

Nilüfer’de korkutan kaza: Yaya son anda kurtuldu

SGK duyurdu: Emekli farkları 4 Şubat’ta hesaplarda

Altın ve Gümüş zirveden çakıldı

Ünlü isimlere uyuşturucu soruşturmasında yeni dalga

İnegöl’de tekstil fabrikasında acı ölüm

Kestel’in yeşil gücü Essen’de dünyaya açıldı

Yıldırım’da ortak akıl toplantıları sürüyor

Bursa’da trafikte uçan tekmeli kavga

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaşımda Türkiye’ye çağ atlattık

Mustafa Destici: 3 suça idam isterim

Martı TAG ile taksiciler Bursa’da karşı karşıya geldi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu!

Makine sektör temsilcilerinden BTSO’da dev buluşma

Yükleniyor