Tarih: 24.07.2017 19:25

YENİ KABİNENİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

19 Temmuz´da değişen 65. hükümet kabinesinin görev dağılımı Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya köşkünde düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi.Toplantıda, başbakan yardımcılarının görev dağılımının belli olmasının ardından yeni kabinenin hükümet sözcüsü olarak görev alan Bekir Bozdağ kameraların karşısına geçerek görev dağılımı ile ilgili bilgiler verdi.


 HÜKÜMET SÖZCÜ BEKİR BOZDAĞ´IN GÖREVLERİ

 

Hükümet sözcülüğü, TBMM, Danıştay ile ilişkiler, Diyanet İşleri Başkanlığı, TRT, Anadolu Ajansı ile ilgili konular Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından idare edilecek.

MEHMET ŞİMŞEK´İN GÖREVLERİ

KABİNENİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Ekonomi Koordinasyonu ve Bankalar ise Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek´in görev alanı oldu.

FİKRİ IŞIK´IN GÖREVLERİ

KABİNENİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
MGK kararlarının takibi reformların ve yatırımların koordinasyonu Başbakan Yardımcısı Fikri Işık tarafından yerine getirilecek. RTÜK, Atatürk Dil ve Tarih Kurumu, Kişisel Verileri Koruma Kurumu da Fikri Işık´a bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

RECEP AKDAĞ´IN GÖREVLERİ

KABİNENİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kıbrıs İşleri Koordinasyonu, Yatırım Ortamının iyileştirilmesi ayrıca AFAD ve Yatırım Ajansı ile ilgili çalışmaları yürütecek.

HAKAN ÇAVUŞOĞLU´NUN GÖREVLERİ

KABİNENİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU


Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Medeniyetler İttifakı Projesi, Yüzüncü Yıl Anmaları ile ilgili hazırlıklar gibi konular üzerinde çalışacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Türk İşbirliği Kalkınma Ajansı Çavuşoğlu tarafından yönetilecek.


/kanal16haber.com/2017-7/24/193056128b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —