Tarih: 20.06.2018 18:55

VAHŞİCE KATLEDİLEN KADININ KATİL ZANLISI BULUNDU!

Facebook Twitter Linked-in

BURSA´DA DÜN EVİNDE 7 AYLIK BEBEĞİNİN YANINDA 11 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN GENÇ KADININ KATİLİNİN ÖZ AMCASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. KATİL AMCA EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

SURİYELİ KADININ KATİLİ ÖZ AMCASI ÇIKTI

Bursa´da 7 aylık bebeğinin yanında bıçaklanarak öldürülmüş bulunan Suriyeli kadınının cinayet zanlısı olarak amcası gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin ardından tüm aile bireylerinin ifadesine başvurdu.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, çapraz sorgu esnasında amca Bakrı Aşaelim´in çelişkili ifadeleri ve yüzündeki tırnak izinden şüphelendi.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, çalıştığı tekstil atölyesinden öğle arasında yeğeninin evine gelen Aşaelim´in bir süre sonra panik halinde iş yerine döndüğünü ve kıyafetlerini değiştirdiğini belirledi.

Kanlı elbiseleri iş yerinde ele geçirilen Aşaelim´in cinayetten sonra yeğeninden gasp ettiği altın yüzük ve kolye ise iş yerindeki tuvalette bulundu.

Katil zanlısının olay yerine gittiği de tespit edilirken, cinayette kullandığı bıçak ise çöp konteynerinde ele geçirildi.

Emniyetteki ifadesinde, kaçarak evlenen yeğeninden, eşi Ahmet Kasim´den ayrılmasını istediğini ancak olumsuz yanıt alınca yeğenini öldürdüğünü ifade eden katil zanlısı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


/kanal16haber.com/2018-6/20/190525954b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —