Tarih: 20.12.2017 12:32

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon yaptı?

Yıldırım´da yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen Ç.İ ve G.Ö. İsimli iki yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır halde paketler halinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diğer bir çalışmada ise farklı adreslerde kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurma suçundan toplam 6 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda şahıslara uyuşturucu maddeleri sattıkları tespit edilen H.K ve M.t isimli iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 10 şahıstan 6´sı hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, Ç.İ, G.Ö, H.K, ve M.T isimli şahıslar ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alındı.


/kanal16haber.com/2017-12/20/123510779b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —