Tarih: 12.10.2015 10:09

Ünlülerden Levent Kırca mesajları

Facebook Twitter Linked-in

 

Usta oyuncu Levent Kırca´nın vefatı, sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. 7?den 70?e tüm ülkede hayran kitlesi olan Levent Kırca için, ünlü isimler duydukları üzüntüyü Twitter´da paylaştılar.

İŞTE ÜNLÜLERİN MESAJLARI

Cem Yılmaz: Levent Kırca vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, nur içinde  yatsın. Sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Halil Sezai: Bir ara huzurla uyuduğumu hatırlıyorum. Vardı öyle bir zaman. Levent Kırca da gitmiş. Nurlar içinde uyusun.

Eser Yenenler: Levent Kırca? Büyük bir ustayı da kaybettik... İçi daralıyor insanın, üstüne üstüne geliyor her şey. Başımız sağolsun!

İrfan Değirmenci: ?Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk´le kalın, Cumhuriyetle kalın, Hoşça kalın!´ dedi ve o da gitti aramızdan?  #LeventKırca

Onur Akay: Dik duracağız, sabırlı olacağız, Atatürk´le kalacağız,  Cumhuriyet´le kalacağız. Sende hoşça kal, nurlar içinde yat büyük usta Levent Kırca.

Nedim Saban: Bir çocuk heyecanıyla yaşadı. Bazen yaramaz ama çoğunlukla  yalnızdı. Ağlattığımız bir komedyen daha öldü. Güle güle Levent Kırca.

Ece Erken: Büyük usta Levent Kırca´yı da kaybettik. Acı haberler üst  üste. Mekanı Cennet olsun. Başımız sağolsun? 

Ömür Gedik: Mazide kalan güzel fotoğraflardan... Mekanın cennet olsun büyük usta.

Kenan Erçetingöz: Levent Kırca´ya Allah´tan rahmet diliyorum

Nejat İşler: Bir bir eksiliyorlardı; yerine kimsenin gelmeyeceğini bilerek

Gülben Ergen: Yıllarca evimizin, gülüşlerimizin ustası... Dik duracağız! Seni özleyeceğiz! Cumhuriyet ile kalacağız! Adil ve sabırlı olacağız! Atatürk´ün ilkelerine sahip çıkacağız! Mekanın cennet olsun kıymetli sanatçımız...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —