Tarih: 01.02.2012 10:38

UMUTELİ GIDA VE GİYİM BANKASININ İHTİYACINI İNESMEK KARŞILAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Sanat ve meslek eğitimi kursları (inesmek) kapsamında ki giyim ve nakış atölyesini inceleyen belediye başkan yardımcısı gülhan şahin, atölyelerde uzman hocalar nezaretinde üretilen mağaza ayarındaki ürünlerin, umuteli gıda ve giyim bankasının ihtiyacı olan kıyafetleri karşılayacağını belirtti.

 

Belediye kültür sarayı zemin katında ki giyim ve nakış atölyesini umuteli sosyal yardım merkezi sorumlusu ali ziya yılmaz ve merkez personeliyle birlikte inceleyen başkan yardımcısı gülhan şahin,  bilindiği gibi inesmek, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete alınan bir proje olduğunu ifade ederek, "inesmek adını verdiğimiz projeyi inegöl belediyesi olarak 10 ekim 2011 tarihinde ilçemizde ilk kez hayata geçirdik. Şu anda da 700 civarı vatandaşımız burada eğitim görüyor ve kendilerini mesleki ya da kariyer olarak yetiştiriyorlar. Dedi.

 

 

Konuşmanın ardından kursiyerler tarafından hazırlanan 35 parça ürün belediye başkan yardımcısı gülhan şahin tarafından umuteli sosyal yardım merkezi sorumlusu ali ziya yılmaz`a teslim edildi.

 


kanal16.com.tr/arsiv/2012-2/1/035742240.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —