?TOPLUMDA FARKINDALIK İÇİN SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ?

ANTRENÖRLERİN YAPTIĞI YÜRÜYÜŞE MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN´DE EŞLİK ETTİ

?TOPLUMDA FARKINDALIK İÇİN SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ?
/kanal16haber.com/2017-10/22/153453921b.mp4
GÜNDEM 22.10.2017 15:30:08 0

Atatürk Stadyumu Meydan Parkı´nda toplanan ve Bursa´da spor alanında çeşitli branşlarda görev yapan yaklaşık 100 antrenör ?Toplumda Farkındalık için sağlık yürüyüşü? yaptı.

Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Farkındalık için antrenörlerle birlikte yürüdü.

Atatürk stadında yaklaşık 3 tur atan antrönörler ardından kültürpark içinde bulunan bir restoranda sabah kahvaltısını yaptı.

Kahvaltının ardından 2017 yılı antrönör değerlendirme toplantısına geçildi. Gençlik spor il müdürülüğünün Bursa´ya yaptığı çalışmalar slayt olarak gösterildi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise programda yaptığı konuşmasında gençlerin teknolojinin esiri olmaması için çalışacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Bursa´nın başarılı antrönörlerine Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gençlik Ve Spor İl Müdürlü Süleyman Şahin,  programın onur konuğu olan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´e milli takım forması ve çiçek hediye etti.