"Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında terörle mücadele mesajı vererek, "Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir. Gayemiz ve gayretimiz buna yöneliktir" açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 12.11.2024 11:58:00 0

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
Biz Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü haykırırken, enternasyonal marşı söyleyen, orak-çekiçli gelecek tasarlayan, PKK’nın, DEM ve seleflerinin kayığına binen martaval siyasetçilerin, yakamızdan ve yarınlarımızdan tarla kongreleriyle düşen maskaraların mücadelemizi kundaklamasına, kararlılığımızı köreltmesine müsaade etmeyeceğiz.
Aklımızla, imanımızla, irfanımızla, gönlümüzle Türklüğün, Türkiye’nin ve Türk milletinin yıkılmaz son kalesiyiz, teslim alınamaz son cephesiyiz. Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir. Gayemiz ve gayretimiz buna yöneliktir.


"CHP ile DEM’in kent uzlaşması çatısı altında tek yumurta ikizine dönüştüğü belgelenmiştir"
"Özellikle Esenyurt, Mardin, Batman, Halfeti belediye başkanlarının geçici olarak görevden uzaklaştırılmalarından sonra CHP ile DEM’in kent uzlaşması çatısı altında nasıl da tek yumurta ikizine dönüştüğü belgelenmiştir.DEM’in otobüsüne binip fitne ve fesat çığırtkanlığı yapan CHP Genel Başkanı siyasi istikbalini PKK’nın hunhar emellerine ve mağara deliklerine devretmiştir".


"Ankara'da milyonluk konser tartışması"
CHP’li belediyelerin müzikli eğlence ve konser şölenlerine hazine kaynaklarını astronomik şekilde peşkeş çekmeleri, israfa gömülmeleri, sıra vatandaşlarımıza gelince bir tas çorba ile bir tabak pilavı reva görmeleri maskeleri düşüren kepazeliktir. Neymiş, bir sanatçıya ödenen para 69 milyon lira değil de, 45 milyon liraymış. Bu kafa normal bir kafa değildir.Bu tevil hamulesini kaldırmaya kimsenin takati de yetmeyecektir. Suçluların telaşıyla kıvrananların şifreli özrü kabahatlerinden büyüktür. Haydi halkımızdan utanmadınız, be hey densizler, be hey sonradan görmeler Allah’tan da mı korkmadınız?
Belediye başkanlarının işi gücü bırakıp bugünden Cumhurbaşkanı adaylığına soyunmaları, anketlerin palavralarıyla caka satmaları en başta İstanbul ve Ankara’ya nankörlük, kendi adlarına da namertliktir.


"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, toplumsal ayrışma ve ayrımcılığa set çekmiştir"
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye Cumhuriyeti’ni önümüzdeki yüzyılda sırtlayacak yönetim yapısıdır. İnsan-insan ilişkileri, insan-toplum irtibatları, insan-devlet bağları hukuki ve siyasi bir çerçevede daha da sağlamlaştırılmış, sağlıklı bir bünyeye kavuşmuştur. Bugüne kadar, Türkiye’de hiç kimse ikinci sınıf insan muamelesi görmemiştir. Hiçbir vatandaşımız bu ülkenin ötekisi, zencisi, yabancısı sayılmamıştır.

 

Timsah gümbür gümbür!

Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi: 2 çalışanımız basın kartı sahibi oldu!

İnegöl'de 13 yıl hapisle aranan şüpheli yakalandı

Özgür Özel’den akaryakıt için KDV çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Bursa'da yangının izleri silindi, doğa yeniden canlandı

Yalova-Bursa yolunda tır kazası: 1 yaralı

Yıldırım’dan doğaya nefes: Ayda 300 ton atık geri kazanılıyor

Kabine yoğun gündemle toplandı

Başkan Taban’dan özel öğrencilere kahvaltı buluşması

Yıldırım’da Osmanlı’nın kuruluşu ve Bursa'nın fethi konuşulacak

Bursa'da emniyetten kaçak göçmen operasyonu!

Keles’te mahallelere Büyükşehir desteği

MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır

Bursa’da kadın odaklı dev çalıştay

Altın düştü, Bursa’da kuyumcular doldu: “Yeminle yok” yazısı bile yetmedi

Bursa'da ışık ihlali yapan araçlar tek tek tespit edildi!

Bursa'da yolunu kaybeden yaşlı adam, trafikte tehlike saçtı

Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”

Yerli savunmanın yeni gücü: MKE TOLGA İHA’lara geçit vermiyor

Bursaspor'da tek hedef 3 puan!

Bursa'da su kesintisi

Ramazan’da dayanışma Yenişehir'de büyüdü

Bursaray arızası sonrası Başkan Bozbey'den açıklama!

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Bursa’da ‘kız meselesi’ kavgası kanlı bitti

Yükleniyor

loading