"Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında terörle mücadele mesajı vererek, "Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir. Gayemiz ve gayretimiz buna yöneliktir" açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 12.11.2024 11:58:00 0

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
Biz Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü haykırırken, enternasyonal marşı söyleyen, orak-çekiçli gelecek tasarlayan, PKK’nın, DEM ve seleflerinin kayığına binen martaval siyasetçilerin, yakamızdan ve yarınlarımızdan tarla kongreleriyle düşen maskaraların mücadelemizi kundaklamasına, kararlılığımızı köreltmesine müsaade etmeyeceğiz.
Aklımızla, imanımızla, irfanımızla, gönlümüzle Türklüğün, Türkiye’nin ve Türk milletinin yıkılmaz son kalesiyiz, teslim alınamaz son cephesiyiz. Terör bitecek, bölücülük tasfiye edilecektir. Gayemiz ve gayretimiz buna yöneliktir.


"CHP ile DEM’in kent uzlaşması çatısı altında tek yumurta ikizine dönüştüğü belgelenmiştir"
"Özellikle Esenyurt, Mardin, Batman, Halfeti belediye başkanlarının geçici olarak görevden uzaklaştırılmalarından sonra CHP ile DEM’in kent uzlaşması çatısı altında nasıl da tek yumurta ikizine dönüştüğü belgelenmiştir.DEM’in otobüsüne binip fitne ve fesat çığırtkanlığı yapan CHP Genel Başkanı siyasi istikbalini PKK’nın hunhar emellerine ve mağara deliklerine devretmiştir".


"Ankara'da milyonluk konser tartışması"
CHP’li belediyelerin müzikli eğlence ve konser şölenlerine hazine kaynaklarını astronomik şekilde peşkeş çekmeleri, israfa gömülmeleri, sıra vatandaşlarımıza gelince bir tas çorba ile bir tabak pilavı reva görmeleri maskeleri düşüren kepazeliktir. Neymiş, bir sanatçıya ödenen para 69 milyon lira değil de, 45 milyon liraymış. Bu kafa normal bir kafa değildir.Bu tevil hamulesini kaldırmaya kimsenin takati de yetmeyecektir. Suçluların telaşıyla kıvrananların şifreli özrü kabahatlerinden büyüktür. Haydi halkımızdan utanmadınız, be hey densizler, be hey sonradan görmeler Allah’tan da mı korkmadınız?
Belediye başkanlarının işi gücü bırakıp bugünden Cumhurbaşkanı adaylığına soyunmaları, anketlerin palavralarıyla caka satmaları en başta İstanbul ve Ankara’ya nankörlük, kendi adlarına da namertliktir.


"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, toplumsal ayrışma ve ayrımcılığa set çekmiştir"
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye Cumhuriyeti’ni önümüzdeki yüzyılda sırtlayacak yönetim yapısıdır. İnsan-insan ilişkileri, insan-toplum irtibatları, insan-devlet bağları hukuki ve siyasi bir çerçevede daha da sağlamlaştırılmış, sağlıklı bir bünyeye kavuşmuştur. Bugüne kadar, Türkiye’de hiç kimse ikinci sınıf insan muamelesi görmemiştir. Hiçbir vatandaşımız bu ülkenin ötekisi, zencisi, yabancısı sayılmamıştır.

 

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Hisar Arkeopark Bursa turizmine yeni nefes olacak

Ufuk Özkan’dan sevenlerine teşekkür mesajı

İnegöl Meclisi Şubat oturumunda 9 madde karara bağlandı

“KAAN sadece bir uçak değil, Türkiye’nin iradesinin sembolü”

KIZILELMA göreve hazırlanıyor

Nilüfer’de kentsel dönüşüm 2 mahallede başlıyor!

Çorum'da kan donduran cinayet!

MSB: Terörle mücadele ve uluslararası iş birliği sürüyor

Şadi Özdemir kanserle mücadele sürecini anlattı

Buca Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 25 gözaltı

Karaköy sahilinde denizden kadın cesedi çıkarıldı

SGK prim borcu olanlara müjde!

YKS başvuruları yarın başlıyor

Yenişehir’de eko-turizm hamlesi

Bursa'da 800 litre kaçak şarap operasyonu

Başkan Aydın’dan 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Bursa'da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

Büyükşehir’den çiftçiye kaba yem desteği

Yıldırım’da alevler yükseldi, vatandaşlar film gibi izledi!

Demirtaş OSB’de depo alevlere teslim oldu

Bursa’da aranan şahıslar suç aletleriyle yakalandı

MHP’li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaşı sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi

Bursa’da camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Genç yaşta veda: Rabia Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Yükleniyor