Tarih: 13.07.2018 12:24

TAKAS YOLUYLA KAMULAŞTIRMADA MUTLU SON

Facebook Twitter Linked-in

GEMLİK BELEDİYESİ´NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ KAPSAMINDA BİR TAŞINMAZIN DAHA KAMULAŞTIRILMASI TAMAMLANDI? KAMULAŞTIRMA İLE YAPILAN TAKAS İLE MÜLK SAHİBİ VATANDAŞLAR DA YENİ EVLERİNE KAVUŞMUŞ OLDU.

Gemlik Belediyesi´nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Emlak İstimlâk Müdürlüğü tarafından 2018 yılı kamulaştırma planlarında yer alan bir taşınmaz daha belediye yatırım programına dâhil edilerek kamulaştırılması tamamlandı.

Bu kapsamda imar planlarında yolda kalan Demirsubaşı Mahallesi 218 ada 10 parselde ki 3 katlı binanın takas yoluyla kamulaştırılması gerçekleştirildi.

Yapılan takas karşılığında Gemlik Belediyesinin kendi kuruluşu olan GEMTAŞ A.Ş tarafından Cumhuriyet Mahallesi Çamlık mevkiinde yaptırılan konutlardan daireler, mülk sahibi vatandaşlara teslim edildi.

Tapuları teslim edilen Sevgi Buğday ve Melek Yıldız isimli vatandaşların sevinçleri gözlerinden okundu.

Demirsubaşı Mahallesinde ki evlerinin sokakların çok dar, binanın da depreme dayanaklı olmadığını dile getiren Sevgi Buğday,  Başkan Yılmaz´a ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Çamlık Konutlarında ki bir diğer mülk sahibi Engin Bircan´a da tapu ve anahtar teslimini gerçekleştiren Başkan Yılmaz, dairelerimizin ilk teslimatlarını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.


/kanal16haber.com/2018-7/13/125220084b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —