Tarih: 30.12.2015 18:13

SÜRÜCÜLERİN BUZLANAN YOL İLE İMTİHANI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Meteorolojinin yaptığı kar uyarısının ardından yurdun büyük bir bölümü dün gece başlayan yağışlarla birlikte kara teslim oldu. Yurtta karla mücadele ekipleri hazırlıklarını tamamlarken, yolların kapanmaması için özel ekipler ise teyakkuzda bekliyor.

TOKAT´TA 75 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI 

Tokat´ta sabah saatlerine başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Kız Meslek Lisesi karşısındaki yokuş aşağı inen yolda yayalar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Karla mücadele ekiplerinin bölgede çalışma yapmasına rağmen buz tutan yolda ilerlemekte güçlük çeken birçok kişi düşmekten kurtulamadı.

Öte yandan Tokat´ta kar yağışı sonucu 75 köy yolu ulaşıma kapandı. Tokat-Sivas Karayolu Çamlıbel Geçidi´nde ise Karayolları ekipleri çalışma yaptı.

AKSARAY´A MEVSİMİN İLK KARI YAĞDI 

Aksaray´da uzun süredir beklenen mevsimin ilk karı bugün yağdı.

Sabah saat 05.00 sıralarında başlayan kar yağışı kısa sürede şehri beyaz örtüye bürüdü. Kar yağışı Aksaray´da hayatı da olumsuz etkiledi. Araç sürücüleri trafikte seyretmekte güçlük çekerken, maddi hasarlı kazalar yaşandı.

BOLU DAĞI´NDA KAR BAŞLADI 

Türkiye´nin en önemli Karayolu geçiş güzergahı Bolu Dağı, kar yağışına teslim oldu. Bolu Dağı´nda gece başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, yerini sabah saatlerinden itibaren kar yağışına bıraktı. 


 

 

HAKKARİ´DE KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Hakkari´de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. 
Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı belirli aralıklarla devam ediyor. Yağışların etkisini bu şekilde sürdürmesi halinde birçok köy ve mezra yolunun ulaşıma kapanacağı belirtildi.

 


/kanal16.com.tr/2015-12/30/185812160b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —