SÜPER AMATÖR´DE HEYECAN BAŞLADI

KAFKASSPOR ERDEMLİ´YE 3-1 MAĞLUP OLDU

SÜPER AMATÖR´DE HEYECAN BAŞLADI
/kanal16haber.com/2016-10/17/202916823b.mp4
SPOR 17.10.2016 20:16:25 0

 

 

Süper Amatör Lig B grubunda mücadele eden İnegöl temsilcisi Kafkasspor, sezonun ilk maçında Erdemlispor ile karşılaştı.

Televizyonumuz Kanal 16´nın göğüs reklamı sponsoru olduğu Kafkasspor, Nilüfer sahasında oynanan mücadeleye hızlı başladı.

İlk yarıda güzel futbolunu golle süsleyen Kafkas Kartalı ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Mücadeleyi, spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, iki kulüp başkanıyla birlikte takip etti.

İkinci yarıda rüzgar tersine döndü. Ev sahibi Erdemli´nin üst üste bulduğu atakları gole çevirdiği maçta 90 dakika Erdemlispor´un 3-1´lik üstünlüğü ile sona erdi. Erdemlispor bir de penaltıdan faydalanamadı.

Mücadeleyi izleyen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin maçın ardından yaptığı açıklamada, amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.Kafkasspor Başkanı Varol Ecer ise alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan da taraftarlarından sabır isteyerek, ilerleyen dönemde daha iyi olacaklarına inandığını kaydetti.

Ungan ayrıca kendilerine her zaman destek olan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´e teşekkür etti.

Öte yandan İnegöl temsilcilerinden Yenicespor deplasmanda karşılaştığı Mimar Sinan´ı 2-1 mağlup etti. Doğanspor ilk hafta maçında İznik´e tek golle boyun eğerken, Karadeniz Güvenspor-Demirtaşspor maçından gol sesi çıkmadı.