Tarih: 01.07.2018 12:27

SON OPERASYONLARDA 12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYONLARI ARTARAK DEVAM EDİYOR. TSK TARAFINDAN ŞIRNAK VE VAN İLE IRAK´IN KUZEYİNE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HAVA HAREKATLARINDA 12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak´ın kuzeyindeki Zap  bölgesi ile Van´ın Çatak ve Şırnak´ın Beytüşşebap kırsallarına yönelik hava harekatında 8 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Irak´ın kuzeyindeki Zap bölgesi ile Van´ın Çatak ve Şırnak´ın Beytüşşebap kırsallarına dün ve bugün hava harekatı düzenlendiği belirtildi.  Açıklamada, söz konusu hava harekatlarında 8 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

ŞIRNAK´TA 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan 1Şırnak´ın Beytüşşebap ilçesinde PKK´lı 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Beytüşşebap ilçesi Karacadağ bölgesinde insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı hazırlığındaki 4 teröristin tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, söz konusu bölgeye gerçekleştirilen hava harekatında 4 teröristin silahlarıyla etkisiz hale getirildiği belirtilirken, bölgedeki operasyonların sürdüğü kaydedildi.

 


/kanal16haber.com/2018-7/1/131010535b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —