SON DAKİKA HABERİ! NUMAN KURTULMUŞ SALDIRIYI YAPAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AÇIKLADI

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş´ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, ?Oklar PKK´yı gösteriyor? ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERİ! NUMAN KURTULMUŞ SALDIRIYI YAPAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AÇIKLADI
POLİTİKA 11.12.2016 09:24:07 0

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CNN Türk yayınında Beşiktaş´ta meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Beşiktaş´ta detaylı çalışılmış, planlanmış bir saldırının gerçekleştiğini söyleyen Kurtulmuş, "Doğrudan doğruya hedef polis teşkilatımızdır. Beleştepe denilen yükseltinin olduğu yerde bombalı araç patlıyor. Yüzlerce kilo bomba kullanılmış. En az 300-400 kiloluk patlayıcı kullanıldığı uzmanlar tarafında tahmin ediliyor. Büyük bir çukur açılmış ve araba yok ortada, paramparça olmuş. Maçka Parkı´nda da polis diğer şahsa dur dediği anda 4 polis ve sivil vatandaşımız şehit oluyor. Çok haince, alçakça bir saldırı" dedi.
Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, "Oklar PKK´yı gösteriyor. Netleştiği takdirde bunlar kamuoyu ile paylaşılacak. Belli ki üzerinde planlanmış bir senaryo ama bu netleşince açıklaması yapılacak" ifadelerini kullandı.