Tarih: 30.04.2018 14:13

TÜRKİYE VE ÖZBEKİSTAN ARASINDA 25 ANLAŞMA İMZALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Uçuşlar Rahatlayacak Özbekler Daha Sık Gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bu başkent Taşkent´te baş başa görüştü.

25 ANLAŞMA İMZALANDI

Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 anlaşmanın imzalandığını ve Türkiye ile Özbekistan´ın uzun bir yolculuğa birlikte çıktığını dile getirdi.

 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI ŞEVKET MİRZİYOYEV İLE BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜ. GÖRÜŞME SONRASI İKİ LİDER ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 25 ANLAŞMANIN İMZALANDIĞINI VE TÜRKİYE İLE ÖZBEKİSTAN´IN UZUN BİR YOLCULUĞA BİRLİKTE ÇIKTIĞINI DİLE GETİRDİ. 

 

TÜRKİYE VE ÖZBEKİSTAN ARASINDA 25 ANLAŞMA İMZALANDI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile Taşkent´te baş başa görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.

 

ERDOĞAN: UZUN BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 anlaşmanın imzalandığını ve Türkiye ile Özbekistan´ın uzun bir yolculuğa birlikte çıktığını dile getirdi.

 

ERDOĞAN: 60 MİLYON DOLARLIK YATIRIM GELİYOR

 

Erdoğan TİKA olarak hedefledikleri yatırımlardan da bahsetti.

 

ERDOĞAN: KARDEŞLERİMİZ DAHA KOLAY GELECEK

 

Özbekistan´ın turizm sektörünün gelişmesi için verdikleri destekleri anlatan Erdoğan, Özbekistan ile yapılacak anlaşmalarla ortaya çıkacak rahatlıkları anlattı.


/kanal16haber.com/2018-4/30/191949331b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —