Tarih: 02.08.2018 17:53

SKANDAL KARAR BİR TEPKİ DE BAHÇELİ´DEN GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

KARARA BİR TEPKİ DE MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ´DEN GELDİ.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD´nin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya yönelik aldığı yaptırım kararıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Karara sert bir şekilde tepki gösteren Bahçeli, ?Bu durum kepazeliğin somutlaşmış halidir. ABD yönetimini tesir altına alan karanlık zihniyetin halen görevlerini başarıyla yürüten iki bakanımız hakkında almış olduğu yaptırım kararları hukuken geçersiz, ahlaken çürük, esasen yok hükmündedir? dedi.

"PAPAZ İSTEYEN PAPAZ VERMEYE HAZIR OLMALI"

Amerikan yönetiminin haddini aştığını, kırmızı çizgiyi çoktan geçtiğini ifade eden MHP lideri, ?Amerika hakkında şaibe ve şayiaların zirve yaptığı tartışmalı bir Papaz uğruna müttefiklik müktesebatını hiçe saymıştır. Ülkemizin Pensilvanya´daki haini iade taleplerine adalet hatırlatması yapan ABD´nin, konu Papaz olunca takındığı kuru inadı maksatlıdır, alçak bir tertibin ispat ve iradesidir. Papaz isteyen papaz vermeye de hazır olmalıdır? diye konuştu.

Devlet Bahçeli, ABD´nin skandal kararına aynı şekilde misilleme yapılması, Türkiye´ye parmak sallayanlara hadlerinin bildirilmesi gerektiğini vurguladı.


/kanal16haber.com/2018-8/2/175930109b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —