Sinem Ünsal’dan Uzak Şehir’le ilgili açıklamalar

Sinem Ünsal’dan Uzak Şehir’le ilgili açıklamalar

KÜLTÜR SANAT 11.05.2025 10:07:40 0
Sinem Ünsal’dan Uzak Şehir’le ilgili açıklamalar

İSTANBUL, (DHA)- KANAL D’nin reyting rekorları kıran dizisi Uzak Şehir’in doktor Alya’sı Sinem Ünsal son bölümlerdeki oyunculuk performansıyla büyük övgü topluyor. Dizide kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir karakteri canlandıran Ünsal, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Her adımı seyirci tarafından takip edilen, güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, Uzak Şehir’le ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

‘HER HİKAYEDE BAMBAŞKA DÜNYALAR TANIYORUM’

‘Uzak Şehir’de çocuğu için mücadele eden bir anneyi canlandıran Sinem Ünsal, takıntı derecesinde işini çok sevdiğinden bahsetti. Oyuncu sözlerine şöyle devam etti; “Maksimum verimde olabilmek için sıkı çalışırım. Mesleğimin en sevdiğim yanı çok öğreten bir iş olması. Her hikayede bambaşka dünyalar tanıyorum. Setlerde çok kalabalık ekiplerle çalışıyoruz. Bu birlikte üretme halini de çok seviyorum.”

‘TECRÜBE ETTİĞİM HER AN ÇOK DEĞERLİ’

Vogue Türkiye’ye konuşan Ünsal, “Gözlem yapmaktan besleniyorum. Oyuncu olarak kendimden çok uzakta bir karakteri de yaşatabilmeliyim. Gözlem yapmak, empati kurmak en sevdiğim şey. Mesleğim için, şahit olduğum, tecrübe ettiğim her an benim için çok değerli” diyerek duygularını ifade etti.

‘OYNADIĞIM KARAKTERLERİN SAĞLAM DURUŞLARI VAR’

Oynadığı karakterlerin hepsinin kadın olarak dertleri ve sağlam duruşları olduğunun da altını çizen Ünsal, “Uzak Şehir’in böylesine ses getireceğini tahmin ediyordum. Rakamsal tahminlerim yoktu ama projeye dahil olduğumdan beri her birimin ne kadar incelikle çalıştığını görüyorum. İlk şahit olduğumda da iyi bir şey ortaya koyacağımızı anlamıştım. Ne büyük şans ki aynı özenle devam ediyoruz. Yeni bölümü izlerken, ilk bölüm heyecanını yaşıyorum. Çok güzel yorumlar alıyoruz.”

Uzak Şehir pazartesi saat 20.00’de Kanal D’de.

Nilüfer’de gönüllülük ve dayanışma buluşması

Osmangazi’de cumhuriyetin eğitimci ilk kadın milletvekilleri konuşuldu

Yeni araştırma: İl olmaya en yakın ilçeler belli oldu

TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri konuşuldu

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Yükleniyor