SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE

ÖZEL FORMÜL 7 GÜNDE SİGARAYI BIRAKTIRIYOR

SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE
DÜNYA 8.09.2009 23:37:27 0

19 Temmuz 2009 tarihinde kapalı alanlarda sigara içme yasağının yürürlüğe girmesinin ardından sigara tüketiminde büyük bir düşüş gözlendi.  Bu yılın Temmuz ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye genelinde 552 milyon 240 bin 686 adet daha az sigara içilmiş oldu. Sigara satışları paket bazında da 27 milyon 612 bin 34 paket azaldı. Sigarayı bırakmak isteyenler için yasak birazda olsa yardımcı olurken, çok isteyipte bırakamayanlar için ise “Tek Umut” Ramazan Sokağı’nda…

Ramazan Sokağı’nda standı bulunan Tek Umut bitkisel forum sadece ve sadece 7 günde sigarayı bıraktırıyor. Standı ziyaret eden Ünlü Sanatçı Akın Akıntürk, İnegöl’ün Kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde verdiği konserin ardından hem albümlerini imzaladı, hem de Bu mucize ürünü yerinde gördü. Aynı zamanda Sigarayla Savaşanlar Derneği İcra Kurulu üyesi olan Akın Akıntürk, sigara yasağının önemine değindi.

Sigarayla savaşanlar derneği inegöl temsilcisi ve  Umut Grup Süper Vizörü Cevat Akgün ise Tek Umut bitkisel forum ile 500’ü aşkın kişinin sigarayı bırakmasını sağladıklarını vurguladı.