Tarih: 14.01.2012 11:09

ŞAVŞATLILAR’DAN KAFKAS YÖNETİMİNE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre önce yapılan kongre ile yeni göreve gelen Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Nuri Can`ı ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi.

 

gerçekleşen ziyarette sırasında bir konuşma yapan İnegöl Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Aydın, "Kafkas Folklor ve Kültür Derneği?ne yeni Başkan seçilen değerli Ahmet Nuri Can`ın göreve başladığı ilk günlerde, İnegöl Şavşatlılar Derneği olarak ziyaret ederek başarılar dilemek istedik. Şeklinde konuştu

 

Kafkas camiasının iki güzide derneğinin bir araya geldiğini belirten Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Nuri Can ise, "Bu nazik davranışta bulunup bizi ziyarete gelen Şavşatlılar Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Durmuş Aydın ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Fahri Yıldırım ise, Kafkas Derneğinde bir görev değişikliği olduğunu ifade ederek, "Ahmet Can kardeşimiz görevi devraldı. Bu bir bayrak yarışı tabi ki, arkadaşlarımız en iyi şekilde bu yarışa devam edeceklerdir.  dedi

 

Konuşmaları ardından Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın, Kafkas Derneği Başkanı Ahmet Nuri Can?a çiçek takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —