Tarih: 01.12.2015 12:00

ŞAMPİYON MOTOKROSÇU MUTLULUĞUNU BAŞKAN DÜNDAR İLE PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye Motokros Şampiyonası´nda 65 cc kategorisinde şampiyon olan 13 yaşındaki Taha Cambazoğlu, mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı. 
Ördekli Kültür Merkezi´ndeki makamında şampiyon motokrosçuyu ağırlayan Başkan Mustafa Dündar, genç motosikletçiyi başarılarından dolayı tebrik etti. Taha´nın önümüzdeki yıllarda adını bütün dünyaya duyuracak bir yarışçı olacağını belirten Dündar, ?Taha, genç yaşına rağmen çok önemli başarılara imza attı. Son olarak Türkiye Motokros Şampiyonası´nda 65 cc kategorisinde şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. İnşallah gelecekte dünya çapında başarılara imza atarak, bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracak. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Biz Taha´ya destek olmaya hazırız. Başarılarının devamını diliyorum? dedi.
Öğrenim gördüğü Şehit Doğan Sevinç İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Erdoğan ve Kemerçeşme Mahalle Muhtarı Sedat Topaloğlu ile birlikte Başkan Dündar´ı ziyaret eden genç motokrosçu Taha Cambazoğlu da, en büyük hayalinin, Kenan Sofuoğlu gibi dünyaca ünlü bir yarışçı olmak olduğunu söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —