Tarih: 11.12.2015 18:00

RUSYA LİDERİ PUTİN´DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Facebook Twitter Linked-in

 


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üst düzey savunma yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

DAEŞ RUSYA İÇİN TEHDİT OLUŞTURUYOR

DAEŞ´in tehdit teşkil ettiğini söyleyen Putin, Suriye´de teröristlere büyük darbe indiren Hava Kuvvetlerini tebrik etti.

Putin sözlerine şöyle devam etti:

Askerlerimize yeniden provokasyon düzenlemeye kalkışacak herkesi uyarıyorum. Suriye´deki askerlerimizin ve üssümüzün güvenliği için gereken tüm ek tedbirleri aldık. Üssümüzün güvenliği hava savunma sistemleri ile güçlendirildi. Tüm hava operasyonlarımız, savaş uçakları eşliğinde gerçekleştiriliyor. Çok sert davranmanızı emrediyorum. Rus askerlerini ya da sahadaki askeri yapılarımızı tehdit eden her hedefi hemen imha edin. Aynı zamanda teröristlerin yok edilmesiyle ilgilenen her devletle işbirliği yapın.

ÇÖPE ATACAK PARAMIZ YOK

Çöpe atacak paralarının olmadığını söyleyen Putin, "Askeri anlamdaki giderlerimiz dikkatli bir şekilde denetlenmeli. Suriye operasyonunda son teknoloji ürünü silahları kullanan Rus Hava Kuvvetleri ve Deniz Filosu, teröristlerin alt yapısına büyük darbe indirdi. Bu sayede Suriye´deki durumun değişmesini sağlandı." diye konuştu


/kanal16.com.tr/2015-12/11/185655794b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —