Tarih: 22.12.2014 21:03

RECEP SERT EN MUTLU GÜNÜNÜ YAŞADI

Facebook Twitter Linked-in

Kader onları hastanede birleştirdi. Türkiye’nin 5. Yüz nakilli hastası olan Recep Sert, yeni yüzüne kavuştuktan sonra en mutlu günlerinden birini daha yaşadı. Geçirdiği kaza sonrası yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi`nde yüz nakli yapılan Recep Sert, hayata yeniden dört elle sarıldı. Hastanede çalışan Esma Akyurt ile tanışan genç, hayatında yeni bir sayfa da açmış oldu. İkili arasında başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüştü, ardından da hayatlarını birleştirme kararı aldı.

2014 yılında nişanlanan çiftin İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen kına gecesinde gelin Esma Akyurt gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan müstakbel eşini teselli eden Recep Sert, sarılarak gözyaşlarını sildi.

Baba Cafer Sert ise yaşadığı mutluluğu tarif edemediğini belirtti.

Kına gecesinin ardından genç çift, Gölbaşı Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Nikah merasiminden önce kameraların karşısına geçen genç çift çok mutlu olduklarını belirterek, İnegöl’de yaşayacaklarını söylediler.

 Genç çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken, Recep Sert’in nikah şahitliğini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile mobilyacı Erdal Recep Bayraktar, gelin Esma Akyurt’un nikah şahitliğini ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile arkadaşı Gül Çekiç yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Kaymakam Ali Akça, gelin Esma Sert’e vererek hayat boyu mutluluk diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —