Ramazan'ın ilk teravih namazı Kestel'de kılındı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel'de teravih namazı kıldı, vatandaşlarla sohbet etti ve sahura kaldı.

Ramazan
BURSA HABER 11.03.2024 14:29:00 0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kestel ilçesindeki Çınar Cami'nde ilk teravih namazını kıldı. Namaz sonrasında, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Kestel Belediye başkan adayı Ferhat Erol ve diğer siyasi temsilcilerle birlikte vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Aktaş ve beraberindekiler daha sonra Orhaniye Mahallesi'nde bir araya gelerek halka hitap etti. Yeni dönemde yapılacak hizmetler ve projeler hakkında bilgi verildi. Ardından Serme Mahallesi ve Erdoğanköy Mahallesi'nde de vatandaşlarla buluşan Başkan Aktaş, ilçe sakinlerinin görüş ve düşüncelerini dinledi.

Son olarak, Babasultan Mahallesi'nde düzenlenen sahur programında halkla buluşan Başkan Aktaş, Ramazan'ın manevi atmosferini yaşadıklarını belirtti. İftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu paylaşan Aktaş, ilçe halkına hayırlı Ramazanlar diledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.