Tarih: 02.02.2010 23:30

PAŞAÖREN KÖYÜ YOLUNA TOPRAK DOLGU YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz cumartesi sabahı saat 6.00 sıralarında İnegöl’e bağlı 50 hanede 265 nüfusa sahip Paşaören Köyü yolunda meydana gelen heyelan sonrası trafiğe kapanan yolda il özel idaresi ekipleri tarafından yol onarım çalışmaları geçtiğimiz pazartesi sabahı başlatıldı.

 

Ak parti il genel meclis üyeleri Mehmet Akif Kılıç, İsmail Tarık Şimşek, Mehmet Altınay, Osman Güç ve Murat Gültekin, Paşaören Köyüne 1 kilometre kala meydana gelen heyelanlı bölgeye giderek il özel idaresi ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk metre çöken yolda sürdürdüğü toprak dolgu çalışmalarını incelediler.

 

Cumartesi günü meydana gelen heyelan olayına araya hafta tatili girmesi sebebiyle pazartesi sabahı müdahale edilebildiğini anlatan ak parti il genel meclis üyesi İsmail Tarık Şimşek, “bölgede bu tür olaylarla sık sık karşılaşabiliyoruz. Bu yüzden buralarda yaşayan vatandaşlarımızın gerçekten dikkatli olmaları gerekiyor. Bizlerde il genel meclis üyeleri olarak bu gibi durumlarda problemin en kısa sürede çözülebilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.

 

Heyelanın köylerinde büyük sıkıntılar oluşturduğunu dile getiren Paşaören köyü muhtarı Ömer Bayram, sağ olsun köy hizmetleri iki gündür yaptıkları çalışmalarla yolumuzu açtılar.” Diyerek il özel idare müdürlüğüne ve ak partili il genel meclis üyelerine teşekkür etti..

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —