Tarih: 28.12.2018 19:07

PARTİLERDE ADAY MESAİLERİ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde 74 il belediye başkan adayının açıklanmasının ardından AK Parti´de gözler kalan il ve ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.

MHP ile yapılan ittifak görüşmelerinin sona yaklaşmasıyla ilçelerle ilgili süreç de artık neredeyse tamamlandı.

AK PARTİ´NİN BURSA ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul adayını 29 Aralık´ta Sinan Erdem Spor Salonu´nda açıklayacak olan AK Parti, Ankara ve ilçe adaylarını 1 Ocak´ta, İzmir adaylarını ise 5 ya da 6 Ocak´ta tüm Türkiye´ye duyuracak.

Bursa´da ise Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Alinur Aktaş´ı gösteren AK Parti´nin ilçe belediye başkanlarını ise ne zaman ilan edeceği merak konusu oldu.

BURSA İLÇE ADAYLARI OCAK´TA İLAN EDİLECEK

İlçe belediye başkan adaylıkları için kulislerde her gün başka bir isim gündeme getirilirken, AK Parti´nin Bursa adaylarını da yine Ocak ayının ilk haftası içerisinde açıklaması bekleniyor.

CHP´DE GÖZLER BÜYÜKŞEHİR ADAYINDA

Bugüne kadar Bursa´da 9 ilçe belediye başkan adayını duyuran ana muhalefet partisi CHP´de ise yeni yılla birlikte gözler Büyükşehir Belediye Başkan adayına çevrildi.

Gerçekleştirilen 4 parti meclisi toplantısında, İstanbul ve Ankara´nın da aralarında olduğu 531 belediye başkan adayını açıklayan CHP´de 5´inci toplantı yeni yılın ilk haftasında gerçekleştirilecek.

MUSTAFA BOZBEY 4 OCAK´TA AÇIKLANACAK

Parti Meclisi´nde resmen ilan edilmesi beklenen adaylardan biri de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak. 4 Ocak´ta gerçekleştirilecek toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´in adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.


/kanal16haber.com/2018-12/28/191532317b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —