Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü kutladı

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM 24.07.2024 10:25:00 0
Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü kutladı

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
Mesajında basının toplumdaki önemine vurgu yapan Başkan Matlı, demokrasinin ve özgürlüğün vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekti. 


Başkan Özer Matlı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla halkın haber alma özgürlüğüne büyük katkı sunan basın, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesinde, ileri demokrasi ve sosyoekonomik kalkınmasında önemli bir role sahiptir. 
Türk basınının sansürden arındırıldığı bu anlamlı günde, halkımızın hızlı ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan basın mensuplarımızı tebrik ediyor, emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 
Basın mensuplarımız, kamuoyunu bilgilendirme misyonunu yerine getirirken büyük fedakarlıklar göstermekte ve zaman zaman zor şartlar altında görev yapmaktadırlar. Bu nedenle, basın çalışanlarının yaşam standartlarının uluslararası düzeye yükseltilmesi, toplumumuzun ve demokrasimizin gelişimi için büyük önem taşımaktadır. 


Bu duygu ve düşüncelerle, gece gündüz demeden ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkı sunan, objektif ve tarafsız habercilik anlayışıyla çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” 
 

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

AK Parti Bursa’dan son kulisler

Kasım enflasyonu 31,1’e geriledi

Ak Parti Bursa ailesi büyüyor

AB’den Rus gazına büyük ambargo

Osmangazi’de engelli yollarını işgal edenlere ceza

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Yükleniyor