Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü kutladı

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM 24.07.2024 10:25:00 0
Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü kutladı

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
Mesajında basının toplumdaki önemine vurgu yapan Başkan Matlı, demokrasinin ve özgürlüğün vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekti. 


Başkan Özer Matlı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla halkın haber alma özgürlüğüne büyük katkı sunan basın, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesinde, ileri demokrasi ve sosyoekonomik kalkınmasında önemli bir role sahiptir. 
Türk basınının sansürden arındırıldığı bu anlamlı günde, halkımızın hızlı ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan basın mensuplarımızı tebrik ediyor, emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 
Basın mensuplarımız, kamuoyunu bilgilendirme misyonunu yerine getirirken büyük fedakarlıklar göstermekte ve zaman zaman zor şartlar altında görev yapmaktadırlar. Bu nedenle, basın çalışanlarının yaşam standartlarının uluslararası düzeye yükseltilmesi, toplumumuzun ve demokrasimizin gelişimi için büyük önem taşımaktadır. 


Bu duygu ve düşüncelerle, gece gündüz demeden ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkı sunan, objektif ve tarafsız habercilik anlayışıyla çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” 
 

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

AK Parti Bursa’dan son kulisler

Kasım enflasyonu 31,1’e geriledi

Ak Parti Bursa ailesi büyüyor

AB’den Rus gazına büyük ambargo

Osmangazi’de engelli yollarını işgal edenlere ceza

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Yükleniyor