Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

Osmangazi Belediyesi’nin vatandaşların kaliteli hizmete uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Genç Kafeler, kısa sürede Bursalıların yoğun ilgisini çekti.

BURSA HABER 2.12.2025 11:35:00 0
Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

İlk olarak 2024 yılının Temmuz ayında Osmangazi Meydanı’nda açılan Genç Kafe’nin gördüğü ilgi üzerine Soğanlı ve Soğukkuyu mahallelerinde de yeni şubeler hizmete alındı.

Modern tasarımı, sıcak atmosferi ve erişilebilir fiyatlarıyla dikkat çeken Genç Kafe’ler, gençlerden yaşlılara kadar toplumun her kesiminin tercih ettiği sosyal yaşam alanına dönüştü. Açılışından bu yana geçen 17 ay içinde Genç Kafe’leri toplam 310 bin kişi ziyaret etti. Özellikle öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği mekanlar, ders çalışmak isteyen gençlere kahveleri eşliğinde sakin ve dingin bir ortam sunuyor.

“Ürünler kaliteli, fiyatlar çok uygun”

Genç Kafe’leri düzenli olarak ziyaret ettiklerini söyleyen Bursalı gençler, “Buranın ortamı gerçekten çok güzel. Haftanın her günü gelip keyifli vakit geçiriyoruz. Ürünlerin hem kaliteli hem de lezzetli olmasına rağmen fiyatların oldukça uygun olması bizi şaşırtıyor. Bu imkanı bizlere sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Genç Kafeleri gençler daha fazla tercih ediyor”

Genç Kafe Birim Sorumlusu Ahmet Orhun Karakoç, Genç Kafe’lerin 2024 Temmuz ayında hizmete başladığını hatırlatarak, “İlk şubemizi Osmangazi Meydanı’nda açtık. Ardından Soğanlı ve Soğukkuyu şubelerimizi hizmete aldık. Açıldığımız günden bu yana Genç Kafe’lerden 310 bin kişi yararlandı. Bu rakamlar mekanların çok beğenildiğini gösteriyor. Hizmet vermeye ve hizmet kalitemizi artırmaya devam edeceğiz. Genç Kafeleri gençler daha fazla tercih ediyor. Kafelerimizin huzurlu atmosferi, kütüphanelerle birlikte planlandığı için ders çalışmaya gelen öğrenciler burada keyifli vakit geçiriyor. Kahvelerimiz çok beğeniliyor ve sıklıkla tercih ediliyor. Ayrıca sıcak-soğuk içeceklerin yanında uygun fiyatlı aperatifler ve tatlı çeşitleriyle de hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

TBMM'de kabul edildi: En düşük emekli maaşı 20bin tl

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Nilüfer'de ruh sağlığı farkındalığı artıyor

Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası Silivri'de görülüyor

MSB haftalık faaliyet raporunu paylaştı

İran’da uçuşlar normale dönüyor

Petkimspor çeyrek final kapısını araladı

Memur ve emeklilerin zamlı maaşları ödenmeye başladı: İşte tarihleri...

Bursa’da Gaye Su Akyol rüzgarı

Yükleniyor