Osmangazililer'in ücretsiz internet sevinci

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki belirli noktalara yerleştirdiği 16 wi-fi ile vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

BURSA HABER 19.07.2024 14:51:00 0
Osmangazililer

Depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan vatandaşlar için de ücretsiz internet noktası oluşturan Osmangazi Belediyesi’nin bu hizmetinden 2024 yılının ilk altı ayında 21 bin 211 kişi faydalandı.

Günümüz teknolojisinin tüm imkanlarını kullanan Osmangazi Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin yanı sıra sıra belediyeye ait tesislerde, ücretsiz olarak kablosuz internet hizmeti sunuyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Gaziantep’in İslahiye ilçesinde de ücretsiz internet noktası oluşturan Osmangazi Belediyesi’nin bu hizmeti, vatandaşlar tarafından çok sevildi. Wi-fi cihazlarına cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarları ile bağlanan vatandaşlar, hayatımızın ayrılmaz parçası haline gelen internete anında erişim sağlıyor. Bilgiye hızlı ve kolay erişimi sağlamak, acil durumlar sırasında iletişimi kolaylaştırmak ve sosyal etkileşimi artırmak için kamusal ortak kullanım alanlarında verilen ücretsiz internet hizmetinden 2024 yılının ilk altı ayında 21 bin 211 kişi faydalandı. Özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören kablosuz internet erişim noktalarında, toplam 132 bin 852 kez oturum açma işlemi yapıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ücretsiz kablosuz internet erişimi hizmetini daha da yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, “İnternet artık hayatın akışında bir zorunluluk haline geldi. Neredeyse her anımız internet üzerinde devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internete bağlanabilmesi için özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve belediyemize ait tesislerde ücretsiz internet hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımızın bu hizmetimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok memnunuz. İlerleyen süreçte ücretsiz kablosuz internet ağımızı daha da genişletmek istiyoruz” dedi. 

Papa'nın odası mühürlendi, yüzüğü imha edildi

Başkan Karabatı: "Rozetler değişebilir, siyaset araçtır asıl hedef hizmettir"

Ercan Özel: "Yenişehir sevdam için bu adımı attım"

BIST 100 endeksi 9.378,74 puandan başladı

Brent petrolün varili 65,88 dolardan işlem görüyor

İBB'nin Tuzla hali projesindeki 8 milyar liralık ihalede kamu zararı oluştuğu iddiası

İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon: 13 gözaltı

Davut Gürkan:”Gönül ve hizmet siyasetinin adresine hoş geldiniz!”

Ercan Özel ve Fatih Karabatı AK Parti'ye geçti

"Erdoğan: Türkiye uzayda söz sahibi, küresel sistemde hak ettiği yere çok yakın"

"Fikret Aslan: '3 ayda makası açtık, milletin umudu olduk'"

Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı, Bursa Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor

Bakan Uraloğlu: TÜRKSAT 6A ile dünyada 11 ülkenin arasına girmiş olduk

Bursa’ya yeni fuar merkezi, borçsuz belediye ve Nilüfer Belediyesi’nin ticarethaneye dönüşen kortları

İmamoğlu'na "Sahte Diploma" soruşturması: 28 kişi ifade verecek

Sırrı Süreyya Önder’in sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama: Hayati tehlikesi sürüyor

TBMM'nin açılışının 105. yılı tören programı

Papa Francis hayatını kaybetti

Brent petrolün varili 66,21 dolardan işlem görüyor

Cevdet Yılmaz: Orta Vadeli Programımızı her yıl olduğu gibi eylülde gözden geçireceğiz

Borsa güne yükselişle başladı

Kırmızı bültenle aranan 3 şüpheliden 2'si Türkiye'ye getirildi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, bugün AK Parti’ye geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursaspor'u tebrik etti

Şampiyon Bursaspor kupayı göğüsledi

Nilüfer'de genç yetenekler sahne aldı

Uludağ Üniversitesi’nden ’ezan ve Filistin’ açıklaması

TBMM'de 23 Nisan coşkusu: Çocuklar Meclis'i yönetecek, Erdoğan özel oturuma katılacak

Zirai don için ödenecek tazminat miktarı belli oldu

Şampiyonluk günü: Bursaspor kupaya kavuşuyor

Yükleniyor