Osmangazi'de Emek Spor Tesisi açılışı gerçekleşti

Osmangazi Belediyesi, Emek Spor Tesisi'nin açılışını gerçekleştirerek bölge halkına yeni bir spor alanı kazandırdı.

BURSA HABER 14.10.2024 13:43:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan Emek Spor Tesisi'nin açılış töreni gerçekleşti. Törene, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Bursa CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi CHP İlçe Başkanı Cengiz Çelikten katıldı.

Başkan Aydın, açılışta yaptığı konuşmada şunları ifade etti: 

"Çok değerli il başkanı, ilçe başkanı, büyükşehir başkan vekilimiz, geçmiş dönem milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve Emek Adnan Menderes Mahallesi sakinleri, hepiniz spor tesisi açılışına hoş geldiniz. Devlet de devamlılık esastır. Neticede, bu yatırımlar kamuya ve halka aittir; onların kullanımı için yapılan hizmetlerdir. Biz de yarım kalan devraldığımız her şeyi hızla tamamlamak için uğraştık. Bu dönem içerisinde bütçemizden ayırarak bu hizmetleri tamamladık.

Cumartesi günü kreş ve gündüz bakımevini açarken, 29 Ekim'e kadar 10 açılışımızı tamamlayacağımızı ilan ettik. Bu da şu anda 3. açılışımız. Bu 15 gün sizi biraz yoracağız çünkü çeşitli yerlerde açılışlar yapacağız. Vakit çok hızlı geçiyor. 8 yıl milletvekilliği yaptım, 8 gün gibi geçti. O yüzden kaybedecek zamanımız yok. Osmangazi'ye sosyal belediciliği getirmemiz gerekiyor; hizmetleri artırmamız gerekiyor. Çok büyük bir alan, ne yapsak az gelir. Daha fazlasını yapmak için ekibimizle 7/24 çalışıyoruz.

Bursa'nın kalbi Osmangazi diyorsak, ona yakışacak hizmetleri yapmak bizim en önemli görevlerimiz arasında. Bugün burada çocuklarımız için yapılan spor tesisinde, inanıyorum ki gerek Bursaspor'da gerekse Türkiye'de milli seviyeye çıkacak çocuklar yetişecek. Biz de bunlara hizmet etmek için bu spor salonunu açıyoruz. Emeği geçen herkese ve burada katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

Açılışın ardından Başkan Aydın, çocuklarla birlikte kurdeleyi keserek tesisin açılışını gerçekleştirdi. Ardından spor tesisinde top oynayarak kaleye şut atışı gerçekleştirdi. Bu anlar, güzel karelerle ölümsüzleşti.

 

 

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Kestel’de camiler bayrama hazırlanıyor

Enes Çelik’ten PFDK'ya sert tepki

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi

Alkole sıkı denetim geliyor

Bursaspor - Muşspor maçına PFDK’dan ceza

Başkan Özdemir: “Nilüfer bir kadın kentidir”

İnegöl’de drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza

Başkan Aydın Alacahırka’da vatandaşlarla iftarda buluştu

Ramazan ruhu Gemlik’te paylaşıldı

Bursa’da binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı

Bursa’da trafikte korku dolu anlar

Mücteba Hamaney: Bölgedeki ABD üsleri kapatılmalı

Hakan Fidan: “Orta Doğu’daki savaş bir an önce sona ermeli”

Nilüfer’de kulak sağlığı konuşuldu

BTSO Başkanı Burkay: “Asıl güç dayanışma ve birliktedir”

Bursaspor maçı Nilüfer’de dev ekranlarda olacak!

Merkez Bankası'nın rezervlerinde haftalık düşüş!

Yıldırım spor kentine dönüşüyor

Füze tehdidine karşı S-400 neden kullanılmadı?: MSB'den açıklama!

TCMB Faiz kararını açıkladı!

Bursa'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 105. yılı törenle anıldı

Karadeniz’de iki yeni sondaj dönemi başlıyor

Bursa’dan Balkanlara Ramazan bereketi

Osmangazi’de aranan iki hükümlü yakalandı

Yükleniyor

loading