Osmangazi Belediyesi şampiyonluğa doymuyor

Osmangazi’de Veteran Voleybol Turnuvası şampiyonlarını buldu.

BURSA HABER 11.11.2024 14:38:00 0
Osmangazi Belediyesi şampiyonluğa doymuyor

Osmangazi Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Osmangazi Belediyespor Kulübü işbirliğinde düzenlenen Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası, kadınlar ve erkeklerde oynanan üçüncü gün karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuva, Atıcılar Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir çekişmeye sahne oldu ve kazananlar kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından toplam 18 takımın katıldığı turnuvada, İzmit, İzmir, Antalya, Manisa, İstanbul ve Bursa’dan gelen takımlar kıyasıya mücadele etti. Erkeklerde 35+ ve 45+, kadınlarda ise 30+ ve 35+ yaş kategorilerinde oynanan maçlar, 3 gün boyunca izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Turnuvada centilmenlik ve dostluk ön planda olurken, eski sporcuların bir araya gelerek yeniden voleybol heyecanını yaşaması sağlandı.

Kadınlar Kategorisinde Dereceler

30+ yaş kadınlar kategorisinde Bornova Veteran, rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaştı. İkinci sırayı Nico Medya Master, üçüncülüğü ise Venüs Veteran aldı. 35+ yaş kadınlar kategorisinde ise Başkent Veteran şampiyon olurken, Osmangazi Belediyespor Veteran ikinci, Kocaeli Anka Veteran ise üçüncü oldu.

Erkekler Kategorisinde Öne Çıkan Takımlar

Erkekler 35+ yaş kategorisinde Osmangazi Belediyespor Veteran, şampiyonluk kupasını kaldırarak ev sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı. Manisa Blok Veteran ikinci, İzmit Veteran ise üçüncü oldu. 45+ yaş kategorisinde ise 9 Eylül Veteran birincilik kürsüsüne çıkarken, Çengelköy Veteran ikinci, Osmangazi Belediyespor Veteran üçüncülüğü elde etti.

Ödüller Başkan Erkan Aydın’dan

Turnuva sonunda, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sporun birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir araç olduğunu vurguladı.

Dereceye giren takımları tebrik eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin birçok ilinden gelen 200’ün üzerinde sporcunun katılımıyla Türkiye Veteran Voleybol Turnuvası’nı düzenledik. 10 erkek ve 8 kadın takım turnuvada mücadele etti. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere ve mücadele eden tüm sporculara teşekkür ediyorum. Sporun ve sporcunun her daim yanındayız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Biz sporcunun zeki, çelik ve aynı zamanda ahlaklısını seviyoruz”. 

İstanbul Bağcılar’da şüpheli zehirlenme: 3 ölü 1 ağır yaralı

Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında iddianame hazır

Dağ havası lüks, karın bedeli ağır

Diyarbakır Emniyeti önündeki EYP saldırısına 13 gözaltı

TÜİK: Hizmet sektöründe güven yükseldi

Büyükşehir'de güç birliği mesajı

Bursa’da kuyu temizliği can aldı

Bursaspor’da yeni hoca belli oldu

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

Yükleniyor