Orhangazi’de kaldırım işgali yapan esnaf uyarıldı

Orhangazi’de başta ana caddeler olmak üzere işyerleri tarafından kaldırımlar üzerine konulan malzemeler ilçe emniyetine bağlı ekiplerce işyeri çalışanlarına yapılan uyarılar sonucunda kaldırıldı.

Orhangazi’de kaldırım işgali yapan esnaf uyarıldı
BURSA HABER 22.12.2021 10:25:00 0

Orhangazi’de şehir içi yaya ve araç trafiğini rahatlamak adına başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçe emniyetine bağlı ekiplerce yapılan denetimlerde uygunsuz parklanmalar üzerindeki uygulamalar arttırılırken,yine ekiplerce ilçenin ana caddeler üzerinde bulunan işyerleri tarafından yapılan kaldırım işgallerine karşı denetimleri de sıklaştırıldı.

Orhangazi’de özellikle ana caddeler üzerinde bulunan ve ürünlerini yayaların yürümesine engel olacak şekilde kaldırımlara koyan işletmelere karşı denetimlerini artttıran ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri söz konusu işyerlerine uyarılarda bulunarak kaldırım işgaline sebep olan ürünleri bu noktalardan kaldırdı.

Orhangazi’de yaya ve araç trafiği adına yapılan uygunsuz park ve kaldırım işgali denetimlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten ilçe emniyet yetkilileri vatandaşları ve işyerlerini kurallara karşı duyarlı olmaya davet etti.