Tarih: 22.07.2009 23:40

NUSRET KIZILTAŞ VEDA TURLARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl İlçe Emniyet Müdürü olarak görevini başarıyla sürdürmekte olan Nusret Kızıltaş, kısa bir süre önce İkinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi etmesinin ardından Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Nusret Kızıltaş’tan boşalan İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine ise, Bursa Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Alaağaçlı  getirildi.

 

Kısa bir süre sonra yeni görevine başlayacak olan Nusret Kızıltaş İnegöl’deki veda turlarını sürdürüyor. Bugün yönetim Kurulu başkanımız hasan Özdemir’i ziyaret eden Kızıltaş, görevde olduğu dönemde emniyet teşkilatı ve halkla aralarında köprü görevi gören Televizyonumuz Yenice Tv ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş duygusal bir konuşma yaptı.

 

Halkla aralarında Her zaman iletişimi sağlayan Yenice Tv ve ekibine teşekkür eden Nusret Kızıltaş, tüm ilçe halkına beni kendilerinden biri olarak gördükleri için teşekkür ediyorum. Hizmet sürem boyunca yanımızda olan esnaf ve sanayicimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bursa’da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın. Tüm ilçe halkından haklarını helal etmesini istiyorum diye konuştu.

 

Nusret kızıltaş’ın görev süresi boyunca İnegöl’de başarılı çalışmalara imza attığını belirten televizyonumuz yönetim Kurulu başkanı hasan Özdemir ise Kızıltaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Yönetim Kurulu başkanımız hasan Özdemir ile vedalaşan İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine önümüzdeki günlerde başlayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —