Nilüfer'e 5 yılda 25 kreş açılacak

Nilüfer Belediyesi, Minareliçavuş Mahallesi’nde Kerem Özdilek Kreş ve Gündüz Bakımevinin temelini attı. Özdilek Holding desteğiyle 2 bin 385 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kreş, 8 derslikte 128 öğrenciye eğitim verecek.

BURSA HABER 18.03.2025 16:03:00 0
Nilüfer

Yeni Kreşin Temeli Atıldı

Temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, CHP Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

“Daha Çok Kreş Açmak İstiyoruz”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, kadınlar ve çocuklar için kreş yatırımlarını önemsediklerini vurgulayarak, 5 yıl içinde 25 kreş açmayı hedeflediklerini belirtti. Mevcut kreşlere yoğun ilginin bu alandaki ihtiyacı ortaya koyduğunu söyleyen Özdemir, çalışan kadınların çocuk bakımına yönelik ihtiyaçlarına çözüm sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Özdemir açıklamasında, "Kadınlar, çocuklar ve gençler bizim önceliklerimiz. Kreş ve yurt gibi yatırımları çok önemsiyoruz. Hizmette olan kreşlerimize gösterilen ilgi, bu alandaki eksikliği de ortaya çıkardı. Çalışan kadınların, çocuk bakımıyla ilgili sorunlarına çözüm üretmek için daha çok kreş açmak istiyoruz. Buraları kadınların özgürlüğü, çocuklarımızın da geleceğe hazırlandığı kurumlar olarak görüyoruz. Bu nedenle 5 yıl içinde 25 kreşi hayata geçirmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Yeni Kreşler Yolda

Nilüfer’de hizmet veren Çamlıca, Burak Berk ve Ferhat Bakgör Kreşleri’nde 316 çocuk eğitim alıyor. Başkan Özdemir, hayırseverlerin desteğiyle Dumlupınar ve Balkan mahallelerinde iki yeni kreşin daha temelinin atılacağını açıkladı.

 

Özdilek Holding’ten Eğitime Destek

Özdilek Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet İri, eğitim alanındaki desteklerini sürdüreceklerini belirterek, bugüne kadar 9 okul inşa ettiklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ettiklerini söyledi. Kerem Özdilek Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temelini atmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

İlk Harç Döküldü

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve protokol üyeleri butona basarak kreşin temelini attı. 

Bakan Güler Hava Kuvvetleri toplantısına katıldı

AK Parti kulislerinden sızan 6 kritik seçim hamlesi

Atlas Çağlayan'ı hayattan koparan 15 yaşındaki katilin ifadesi ortaya çıktı

Kuryeler 3 gün kontak kapatacak: Zamları beğenmediler

Bursa'da karne günü liseliler birbirine girdi o anlar kamerada

Nilüfer'de pazarlar için güç birliği

Bursa Emniyeti’nden suça geçit yok

Kız kardeşini öldürüp, annesini yaralayan kişi intihar etti

Bursa'da çay ocağında yangın çıktı

İran'da protestolarda ölü sayısı 3 bini aştı

Özgür Özel: Emekli maaşı için iyileştirme önergesi vereceğiz

Şizofreni hastası, babasını öldürdü

Milli Saraylar İdaresi Başkanı Yıldız: Edirne Sarayı 2027 sonunda tamamlanacak

Karne sevinci Yıldırım’da şenliğe dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi

İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Başkan Şadi Özdemir’den final haftasında gençlere moral

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

Yükleniyor