NİLÜFER´DEN BOSNA´YA YARDIM ELİ

(FOTOĞRAFLI)

NİLÜFER´DEN BOSNA´YA YARDIM ELİ
GÜNDEM 23.12.2015 12:18:24 0

 

Bursa Balkan Kadınlar Derneği (BALKADER) üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´i ziyaret ederek, ?Sel ile Giden Umutlar Bilgi ile Yeşerecek´ projesine verdiği destek için teşekkür etti. 

BALKADER Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Kosova ve dernek üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´i ziyaret etti. Bosna Hersek´te yaşanan sel felaketi sonrası hayata geçirilen ?Sel ile Giden Umutlar Bilgi ile Yeşerecek´ projesine bilgisayar vererek destek olan Başkan Bozbey´e teşekkür eden BALKADER Başkanı Kosova, gönderilen bilgisayarlar ile Tuzla Bölgesi´ndeki 3 okulda bilgisayar sınıfları oluşturulduğunu söyledi. Kosova, destek verilen okulların gönderdiği teşekkür belgelerini de Başkan Bozbey´e iletti.

Tuzla Bölgesi´ne spor salonu da yapmak istediklerini ifade eden Kosova, Başkan Bozbey´den projeye destek olmalarını istedi. Başkan Bozbey, her zaman Balkan ülkelerinin yanında olduklarını belirterek, projeyi değerlendireceklerini ifade etti. Bozbey, BALKADER üyelerini böylesine anlamlı çalışmalarda bulundukları için de kutladı.