Nejat İşler derbiyi takımıyla birlikte izledi

Fotoğraflı Haber

Nejat İşler derbiyi takımıyla birlikte izledi
MAGAZİN 26.10.2015 08:27:09 0

 

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbiyi, başkanı olduğu takımla birlikte Marmaris´te izledi.

Muğla´nın Bodrum ilçesi Gümüşlük Mahallesi´nde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, dün akşam Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan derbi maçı, başkanı olduğu 1. Amatör Küme´deki Gümüşlükspor takımı oyuncuları ile birlikte Muğla´nın Marmaris ilçesindeki bir balıkçı restoranında izledi. Takımı ile birlikte deplasman maçı için Datça´ya giden ünlü oyuncu, derbi maçı eski Süper Lig hakemlerinden Mutlu Çelik´le birlikte takip etti.

Koyu Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen İşler´in maçın gol pozisyonlarında zaman zaman yerinden fırlayarak heyecanlandığı görüldü. Gümüşlükspor takımının futbolcuları da sık sık İşler´e "En büyük Başkan bizim başkan" diye tezahüratta bulundu. Fenerbahçe´nin 1-0 önde götürdüğü maçta Galatasaray´ın berberliği yakalamasıyla birlikte oldukça üzülen ünlü sanatçı, maç bitimi gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Derbi maçın sona ermesinin ardından takımı ile birlikte restorandan ayrılan Nejat İşler, Bodrum´a döndü. İşler´in takımı Gümüşlükspor ise deplasmanda Datçaspor ile oynadığı maçı 3-1 kazandı. Oyuncu İşler´in derbi öncesi, takımının galip gelmesinden dolayı oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Öte yandan, İşler´in Eskişehir´deki Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz´ın resmi ve arkasında ismi yazılı tişörtü giymesi dikkat çekti.