Tarih: 18.03.2023 11:36

Naci Köseoğlu İnegöl’ün umudu olacak

Facebook Twitter Linked-in

TV On6’da İsmail Erkan’ın konuğu olan Naci Köseoğlu ,İnegöl’e sivil toplum alanında yıllardır büyük bir fedakarlıkla yürüttüğü hizmetlerle çok sayıda insana yardımcı olmaya gayret ettiklerini, ancak geldiğimiz noktada bugün itibariyle sivil toplum hizmetlerinden daha önemli olduğuna samimi  inancıyla, aday adayı olarak hizmete talip olduklarını ifade etti.

Köseoğlu ayrıca: “Hedefimiz; başta Bursa’mız olmak üzere ülkemize canla, başla hizmet etmek. Dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde 20 yıllık kazanımlarımızı kökü dışarıda bir avuç çapulcu zihniyete heba ettirmemek. Ümmetin tek ümidi ve son kalesi olan Türkiye’mizi İslam aleminin lideri ve dünyanın süper gücü yapmak, bağımsızlığımızı korumak için bütün gücümüzle çalışmakta kararlıyız.”dedi.

NACİ KÖSEOĞLU KİMDİR ?

1970 yılında İnegöl’de dünyaya gelen Naci Köseoğlu, orta ve lise tahsilini İnegöl İmam Hatip Lisesinde tamamlayarak 1989 yılında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliğini kazandı. Üniversitedeki talebelik hayatında ise  Milli Gençlik Vakfı bünyesinde aktif olarak görev aldı.1996 yılında okuldan mezun olduktan sonra 2 yıl Diyarbakır’da özel diş hekimliği yaptı. Askerlik görevinden sonra 2001 yılında İnegöl’de özel muayenehane açarak mesleğine devam etti.

SİVİL TOPLUM TECRÜBESİ

2007 yılında İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD)’nın kurucu başkanı olarak İHH’nın tanıtım ve faaliyetlerine destek verdi.2007 yılından bu yana da İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD)’nde ailelerin bilinçlenmesi, milli ve manevi değerlerimize uygun anne ve çocukların eğitimiyle alakalı aile mektebi seminerleri ve konferanslar tertip ederek İnegöl halkının eğitimine çok önemli katkılarda bulundu. Günümüze kadar da AHİD derneğinde yönetim kurulu başkanı ve CİHANNÜMA ilçe temsilcisi olarak büyük bir gayret ve başarıyla görev ifa etmektedir. Evli ve 3 çocuk babası olan Naci Köseoğlu,iyi derecede Arapça bilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —