Tarih: 08.02.2024 15:31

Mustafa Dündar, faaliyetlerini basın mensuplarıyla paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bugün bir otelde düzenlediği basın toplantısında görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıl dönümüne değinen Dündar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Üftade sur duvarının kaymasıyla ilgili çalışmaları anlatan Dündar, 65 milyon liralık kamulaştırma ile "Bursa'nın istediği güzel bir hizmetin" ortaya çıkmasına vesile olduklarını söyledi.

Tarihi dokuya sahip çıkmanın zorluğuna işaret eden Dündar, üniversitelerle iş birliği yaparak sur duvarlarını korumayı ve o bölgede güzel bir meydan oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Tarihi eserlerin restorasyonunun rutin faaliyetleri arasına girdiğini vurgulayan Dündar, Panorama Müzesi'nin de şehircilik adına çok yönlü bir proje olduğunu kaydetti.

Başkan Dündar, kentsel dönüşüm çalışmaları, atletizm salonu, Osmangazi Meydanı ve diğer projeleri de anlatarak, "Şehre değer katan devasa yapıları inşa ettik. 31 Mart'tan sonra da devasa eserleri yapmaya devam edeceğiz. Her şey Osmangazi için." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —