MÜSLÜMANLAR CUMHURBAŞKANINA DÜNYANIN HER TARAFINDAN DUA EDİYOR

DÜNYA´NIN DÖRT BİR YANINDAN KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN UMRECİLER DUALARINDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE TÜRKİYE İÇİN DUA EDİYOR

MÜSLÜMANLAR CUMHURBAŞKANINA DÜNYANIN HER TARAFINDAN DUA EDİYOR
/kanal16haber.com/2018-3/8/115538404b.mp4
GÜNDEM 8.03.2018 11:53:27 0

Müslümanlar Cumhurbaşkanına Dünyanın Her tarafından Dua Ediyor

Dünya´nın dört bir yanından kutsal topraklara giden umreciler dualarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için dua ediyor.

Arafat´ta bir araya gelen Türk Umreciler,? Dualarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, devlet yöneticilerine Afrin´deki güvenlik güçlerine ve Türkiye için dua etti.

Mekke´de bulunan yabancı ülkedeki Müslümanlarda Türkiye´ye selam Recep Tayyip Erdoğan diyerek Cumhurbaşkanına sevgilerini iletti?.

Umreciler ve yabancı ülkelerde yaşayan Müslüman vatandaşlar ?Kimsesizlerin umudu, Müslümanların sorunlarına sahip çıkan onları ezdirmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı çok seviyoruz. Dualarımız onunla Allah yardımcısı olsun? dediler.

Bursalı Umreci Metin Avcı,? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, Sudan Cumhurbaşkanından Sevakin Adasının imarı için Türkiye´ye tahsis edilmesini istemesi ile başlayan süreçte özellikle Arabistan´da ve diğer ülkelerde bulunan Müslüman kardeşlerimiz kendilerine büyük sevgi gösteriyor? diye konuştu.