Mudanya'ya Kent Tiyatrosu ve Kültür Merkezi müjdesi

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Uludağ Üniversitesi Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Liman'ı ziyaret etti.

Mudanya
BURSA HABER 27.03.2024 12:15:00 0

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerinde Mudanya'yı kültür ve sanatta örnek bir ilçe yapmak için iddialı projelerini açıkladı. Uludağ Üniversitesi Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Liman'ı ziyaret eden Dinçer, fakültenin yönetim kuruluyla da bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Mudanya'nın Türkiye'nin en özel ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Dinçer, bu güzelliği tüm dünyanın tanıması ve ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi. Projelerini daha konforlu bir ilçe ortaya çıkarmak için hazırladıklarını ve her alanda konunun muhataplarıyla işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Dinçer, şunları kaydetti:

"Mudanya'nın kültür ve sanatta örnek bir ilçe olması için önemli projelere imza atacağız. Oluşturacağımız mekanlar sayesinde Mudanyalıların sanat dallarıyla ulusal ve uluslararası alanlarda yeteneklerini daha kolay sergilemelerine imkan sağlayacağız. Mudanya'ya kültür ve sanat merkezi kazandıracağız. Tiyatro sanatına Mudanyalıların daha kolay ulaşmasını sağlamak için Güzel Sanatlar Fakültesi ile işbirliği yaparak kent tiyatrosu kurmak istiyoruz. Düzenlenecek festivallerle de yöreye özgü değerleri ön plana çıkarmayı hedefliyoruz."